12.8 C
Bucureศ™ti
marศ›i, 8 octombrie 2024
AcasฤƒEconomieFoto interviuSteven Seagal, fermecat de Miss Bikini World

Steven Seagal, fermecat de Miss Bikini World

Sala Ronda a Hotelului Intercontinental a gazduit o noua editie a Bucharest Fashion Week, un festival mult asteptat de designerii romani, considerat cel mai important eveniment de moda si modelling al anului 2005.

De la un astfel de eveniment nu putea lipsi Steven Seagal care, de cand se afla in tara noastra, nu rateaza nimic din ceea ce inseamna eveniment monden. El si-a facut aparitia insotit de doua chinezoaice si patru bodyguarzi si a urmarit cu mare interes evolutia manechinelor pe podium. Pentru a vedea mai bine, s-a asezat in primul rand. Se pare ca una dintre manechine i-a placut foarte mult. Este vorba despre Alina Gheorghe, cea care a cucerit anul acesta titlul Miss Bikini World. De cate ori Alina aparea pe scena, Segal ii facea semne unui prieten dintr-o alta parte a salii.

Colectia MG, pazita de cinci bodyguarzi

Cea mai scumpa colectie a Bucharest Fashion Week a fost cea a Casei de Blanuri MG, fiind adusa si pazita pe durata prezentarii de cinci bodyguarzi. Manechinele au prezentat 39 de tinute, colectia 2006 a Casei MG fiind bazata pe combinatii de blana cu piele de piton, cristale Svarowsky si diverse prelucrari cu laser, (piele traforata cu laser, blana tunsa cu laser, vizon tuns cu laser etc). Pe langa combinatia alb-negru, cromatica blanurilor a fost largita de prezenta tonurilor de maro si nuante de bej si caramel. Predominanta a fost blana de vizon in combinatie cu blanuri nobile – chinchila, linx sau samur. Modelele-vedeta ale prezentarii MG au fost Silvia Launean de la Vegas si Gina Pistol. Silvia a purtat o haina de vizon rosu cu garnitura de piele ornata cu cristale Svarowsky, o rochie din piton negru si o capa din vulpe shadaw, decorata cu cristale Svarowsky. La randul ei, Gina Pistol a imbracat o haina din pisica salbatica in combinatie cu linx, o geaca din chinchila cu garnitura de cristale Svarowsky si fusta de piton. Gina Pistol a incheiat prezentarea MG cu tinuta de mireasa, o haina lunga din vizon alb polar, brodata cu vulpe shadaw. Cel mai tanar manechin de pe podium a fost Bianca, fiica lui Daniel Margarit, care a imbracat o geaca de microfibra din puf de pinguin cu garnitura de vulpe alb cu roz, o caciula cazaceasca din vulpe roz si un fular din tricot de iepure alb cu roz.

Rochii de ciocolata

Cele mai dulci creatii din cadrul festivalului, la propriu si la figurat, au fost cu siguranta cele din colectia Anidor. Manechinele si-au facut aparitia imbracate in rochii de ciocolata, ornate cu felii de portocale. Chiar daca din cauza caldurii din sala fetele au imprastiat ciocolata pe scena, nimeni nu s-a suparat.

Avocatii familiei Iovan, fanii Romanitei

Printre designerii care si-au prezentat creatiile in cadrul festivalului s-a numarat si Romanita Iovan, cu colectia Rouge. Aceasta si-a facut aparitia alaturi de sotul ei si cei doi avocati ai familiei. Romanita a ales-o ca mireasa a colectiei pe protejata lui Irinel Columbeanu, fostul ei iubit. Rouge, aceeasi colectie prezentata de ziua creatoarei, la Clubul Diplomatilor, dupa cazul din Primaverii, a fost aplaudata la greu de cei doi avocati ai familiei. Pentru a fi in ton cu evenimentul, la finalul prezentarii, Adrian Iovan i-a daruit Romanitei un trandafir rosu.

Cele mai citite

Primฤƒria Capitalei a luat o amendฤƒ de 100000 lei de la Garda de Mediu

Primฤƒria Capitalei a fost amendatฤƒ de Garda de Mediu cu 100.000 de lei pentru nerealizarea mฤƒsurilor de reducere a concentraศ›iilor de poluanศ›i atmosferici stabilite...

Diana Iovanovici-ศ˜oศ™oacฤƒ s-a plรขns PE cฤƒ CCR i-a respins candidatura la prezidenศ›iale

Eurodeputata Diana Iovanovici-ลžoลŸoacฤƒ s-a plรขns luni searฤƒ รฎn Parlamentul European, la procedura discursurilor de un minut, dupฤƒ ce Curtea Constituลฃionalฤƒ a Romรขniei i-a respins...

Primฤƒria Capitalei a luat o amendฤƒ de 100000 lei de la Garda de Mediu

Primฤƒria Capitalei a fost amendatฤƒ de Garda de Mediu cu 100.000 de lei pentru nerealizarea mฤƒsurilor de reducere a concentraศ›iilor de poluanศ›i atmosferici stabilite...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ