13.4 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăEconomieFoto interviu"Lacrimosa" se pregateste sa-i inlacrimeze pe romani

„Lacrimosa” se pregateste sa-i inlacrimeze pe romani

Cu cateva zile inainte de show-ul din Romania, trupa germana de gotic simfonic Lacrimosa a sustinut doua concerte incendiare la Moscova. Lacrimi de fericire, emotie si atmosfera de zile mari, la cele doua concerte consecutive Lacrimosa din capitala rusa, unde celebra trupa a zguduit Moscova cu un gotic-metal rasunator. Organizatorii rusi au programat doua concerte, unul dupa altul, pentru ca toti fanii trupei sa prinda un loc la Lacrimosa. „Nu mi-as fi inchipuit niciodata ca vocalul poate fi atat de puternic… Este incredibil… Primul meu gand a fost ca zeii au coborat pe pamant si astazi zambesc incontinuu, aparent fara motiv”, declarau emotionati dupa concert fanii moscoviti. Metal si clasic, profesionalism, emotie, instrumentisti de inalta clasa, Tilo Wolff in mare forma, Anne Nurmi atragatoare si misterioasa – pe scurt, o atmosfera de zile mari, pe care publicul rus amator de muzica buna a stiut sa o aprecieze.

Lacrimosa in Clubul Green Hours

Pe 30 iunie la ora 19,00, membrii formatiei Lacrimosa vor avea o intalnire cu fanii, dand autografe la Club Green Hours. Fondatorul trupei, Tilo Wolff, impreuna cu Anne Nurmi si ceilalti membri ai trupei care-i insotesc in acest turneu au acceptat sa fie timp de 45 minute impreuna cu 100 de fani ce vor participa la sesiunea de autografe. Fotografii acreditati vor avea posibilitatea sa realizeze fotografii doar in primele 15 minute ale evenimentului. Dupa intalnirea cu fanii, va urma o proiectie de DVD-uri „Antologia Lacrimosa” si „Musikkurzfilme”, cu secvente din concerte, videoclipuri, interviuri, prezentate in premiera in Romania. Biletele se gasesc la Diverta (Scala, Unirii, Mall si Plaza), Muzica, Sala Palatului si Sala Polivalenta. Pretul biletelor este de 45 RON (bilet normal) si 65 RON la loja oficiala.

Tilo tine secret ce va canta

O anticipare pentru fanii din Romania: setlist-ul ambelor concerte din Rusia a fost neasteptat de bogat si divers, cu piese de pe majoritatea albumelor anterioare si cu cateva melodii de pe ultimul album „Lichtgestalt” (2005). Tilo Wolff a avut cate o surpriza pentru fiecare concert, spre incantarea publicului, caruia i-au fost oferite piese extrem de solicitate, cantate rar live. Concertul de la Bucuresti va avea loc pe 1 iulie, la Sala Polivalenta. Fidel obiceiului, Tilo Wolff nu a facut inca publica lista pieselor din concert.
Lacrimosa este o formatie cu o carte de vizita impresionanta, cu albume de referinta si concerte de clasa la marile festivaluri din Europa, America Centrala si de Sud. Notorietatea formatiei in lumea goticului i-a fost atrasa odata cu lansarea albumului Elodia (1999), prima inregistrare a unui album gotic-metal cu acompaniament simfonic (la care a colaborat cunoscuta London Symphonic Orchestra). Adevarate regaluri, show-urile live sunt „vanate” cu nerabdare de un public fidel si cunoscator.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă