13.4 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuAnalia Selis deschide concertele Buena Vista Social Club

Analia Selis deschide concertele Buena Vista Social Club

Concertul organizat de Fundatia Phoenix la Bucuresti, pe 8 mai, va aduce pe scena Salii Palatului coloana vertebrala a proiectului Buena Vista Social Club – patru instrumentisti de exceptie care si-au dedicat intreaga viata muzicii cubaneze si ultimii zece ani ai carierei au colindat scenele lumii cu Ibrahim Ferrer. Alaturi de Cachaito Lopez (contrabas), Guajiro Mirabal (trompeta), Jesus Ramos (trombon) si Manuel Galban (chitara si claviaturi) se va afla exceptionalul pianist Roberto Fonseca, in varsta de numai 30 de ani, recunoscut ca un continuator al traditiei lasate de marele Ruben Gonzalez. In total, pe scena vor fi noua instrumentisti si doi solisti. Managementul Buena Vista Social Club a agreat ideea de a deschide concertul de la Bucuresti cu un recital al solistei de origine argentiniana Analia Selis. Analia si-a facut studiile muzicale in Argentina si in Statele Unite si locuieste din 2003 in Romania. Trupa ei de concert este formata din sase muzicieni valorosi, iar repertoriul ei este cunoscut si apreciat de catre publicului roman.

Concertul de la Timisoara Ð sold-out cu zece zile inainte

Pe 29 aprilie, la Teatrul National din Timisoara, va avea loc acelasi concert, in aceeasi formula. Biletele s-au epuizat deja saptamana trecuta, concertul Buena Vista Social Club de la Timisoara fiind considerat pe plan local cel mai important concert desfasurat pana acum in capitala Banatului si chiar in zona de vest a Romaniei.
Biletele pentru Bucuresti se (mai) gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Teatrul National si Librariile Carturesti. Pretul biletelor variaza in functie de pozitia in sala: 50 RON, 75 RON, 100 RON si 150 RON.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă