15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCompaniile de stat, principalul subiect în a doua şedinţă a coaliţiei PSD-ALDE

Companiile de stat, principalul subiect în a doua şedinţă a coaliţiei PSD-ALDE

La şedinţă au mai fost prezenţi mai mulţi directori ai complexurilor energetice, precum Oltenia şi Hunedoara. Întâlnirea a ţinut aproximativ trei ore şi jumătate, timp în care ministrul Energiei, Anton Anton, liderii coaliţiei, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu şi ceilalţi participanţi au discutat despre probleme care ţin de domeniul energiei.

La discuţii au mai fost prezenţi consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov şi secretarul general ALDE Daniel Chiţoiu, potrivit surselor citate.

Sursele au mai spus, pentru Mediafax, că nu a fost abordat niciun subiect politic la această a doua întâlnire a coaliţiei de guvernare. La prima şedinţa, cea care a avut loc joi la ora 11.30, au participat doar liderii coaliţiei, Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea în biroul său de la Camera Deputaţilor. Cei doi au discutat aproximativ o jumătate de oră.

De asemenea, la această a doua întâlnire a coaliţiei, care a avut loc tot în biroul lui Dragnea de la Parlament, nu a fost stabilit nimic în legătură cu legea offshore, au precizat sursele menţionate.

Tot joi, de la ora 13:30, Călin Popescu-Tăriceanu s-a întâlnit, în biroul său de la Senat, cu reprezentanţii ExxonMobil Exploration and Production România, aceştia fiind apoi primiţi de către Liviu Dragnea, în biroul său de la Camera Deputaţilor, au precizat sursele Mediafax. Potrivit surselor citate, discuţiile între Tăriceanu şi Dragnea cu reprezentanţii Exxon au vizat legea offshore care reglementează exploatarea gazelor din Marea Neagră.

Cele mai citite

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...

VIDEO. Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist îi cer premierului Pedro Sanchez să rămână în funcție

Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist au venit sâmbătă, 27 aprilie 2024, din întreaga Spanie la un miting la Madrid pentru a-i cere premierului...

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...
Ultima oră
Pe aceeași temă