16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăLifestyleGALERIE FOTO. Ea e prima româncă din wrestling

GALERIE FOTO. Ea e prima româncă din wrestling

Pe numele real Elizabeth Chihaia, frumoasa blondă a copilărit în România până la vârsta de 4 ani alături de bunici. În prezent, aceasta trăiește visul american, devenind în acest an prima româncă ce semnează un contract cu WWE.

Tânăra de 29 de ani i-a cucerit pe americani cu aparițiile ei din show-urile NXT, unde a performat până de curând alături de iubitul Karrion Kross. Însă acesta a suferit o accidentare gravă și a trebuit să ia o pauză de la filmări și, implicit, Scarlett a lipsit și ea de pe sticlă.

Însă fanii ei o pot admira oricând pe contul de Instagram, unde blonda are un succes imens cu fotografiile pe care le distribuie. Ultima sa postare, în care apărea într-un bikini auriu răvășitor și extrem de sexy, i-a lăsat cu gura căscată pe urmăritorii ei, care au „încins” secțiunea de comentarii cu laude siropoase.

„Arăți absolut uimitor”, „Ești absolut perfectă” și „Ești al naibii de sexy” au fost principalele cuvinte cu care au descris-o internauții.

Scarlett nu este străină de aprecierea publicului, mai ales că după aparițiile din show-urile WWE și-a obișnuit fanii cu ședințe foto incendiare.

Cele mai citite

La summitul de pace din Elveția au fost invitate 160 de țări. Rusia nu e pe listă

Război în Ucraina. Summitul de pace va avea loc în 15 şi 16 iunie în Elveţia. Vestea a fost confirmată de Volodimir Zelenski. Rusia...

Incident sângeros la o școală din Wisconsin, SUA! Polițiștii au împușcat mortal un elev

Polițiștii americani au împușcat mortal un elev care ar fi avut o armă. Incidentul a avut loc în fața unei școli din Wisconsin. Autoritățile...

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...
Ultima oră
Pe aceeași temă