21.8 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialDimineata democrati, seara populari

Dimineata democrati, seara populari

Delegatii organizatiilor judetene ale PD participa, astazi, la Conventia nationala, structura care are misiunea de a pune punct interimatului de la carma partidului si de a aproba transformarea formatiunii in una populara. Partenerii de Alianta de la Constanta nu au ramas indiferenti fata de acest eveniment foarte important pentru viata unui partid. Senatorul Puiu Hasotti le-a urat prietenilor de la PD numai de bine. Liberalul nu intelege, insa, un lucru. Hasotti ar vrea sa stie ce va fi in sufletele tuturor membrilor de parid care dimineata s-au trezit democrati si pana la lasarea intunericului au ajuns populari. „Este o intreprindere dificila si necesara de metamorfozare. Sper sa treaca peste dificultatea asta, spre binele tarii”, a declarat Puiu Hasotti. Senatorul liberal s-a aratat tot atat de nedumerit in legatura cu declaratiile lui Sorin Frunzaverde, care a respins clar fuziunea dintre PD si PNL. Hasotti a spus ca astfel a fost transata problema unificarii celor doua partide, care nu s-ar fi putut realiza decat printr-o fuziune prin absorbtie cu pastrarea identitatii PNL.

Adio, anticipate!

Respingerea motiunii depuse de PSD pune punct discutiilor legate de organizarea alegerilor anticipate. Senatorul Puiu Hasotti a facut public faptul ca doi senatori si patru deputati din PSD i-au spus, si chiar i-au aratat, modul in care au votat, adica pentru mentinerea Guvernului. Daca anticipatele nu mai sunt de actualitate, raman de rezolvat „divergentele” de opinii ale partenerilor de la Constanta. „Sa-mi cer scuze? Pentru ce?!”, s-a intrebat, retoric, senatorul Hasotti cand a trebuit sa formuleze un raspuns legat de solicitarea lui Stelian Dutu. Hasotti a spus ca nu comenteaza in nici un fel atitudinea liderului democrat de la Constanta tocmai pentru a nu mai pune paie pe un foc alimentat de o singura sursa. Senatorul a spus ca, spre deosebire de Dutu, a fost prezent la sedinta de luni a Consiliului de Coordonare al Aliantei D.A., unde s-a pus in discutie situatia de la Constanta. „Intrevederea” a durat doar cinci minute, iar prefectul Danut Culetu, care a fost convocat pentru a fi tras de urechi, a plecat linistit pentru a rezolva problemele judetului. „Este vorba de abordarea diferita a unor chestiuni. Intotdeauna am fost adeptul dialogului si al dreptei cumpaniri. Este firesc ca de partea unuia sau altuia sa existe anumite nervozitati. Micile animozitati trebuie trecute pe un plan secundar. Alianta functioneaza la Constanta. La Consiliul de Coordonare au fost doar niste discutii. Concluzia o trageti dumneavoastra si cititorii.
La Bucuresti, lumea s-a lamurit intr-o maniera fara echivoc”, a declarat Puiu Hasotti. Senatorul a respins ideea ca este tinta unor atacuri constante din partea „colegilor” de Alianta de la Constanta si a declarat sec: „Eu merg drept la tinta”.

Cele mai citite

România obține 1,5 miliarde de euro din Fondul european de Coeziune pentru refacerea zonelor devastate de inundații

Răspunsul de urgență al Comisiei Europene vine cu alocarea a 10 miliarde de euro, jumătate din sumă fiind pentru Polonia Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von...

Economia mondială arată ca în anii 1920, declară șefa Băncii Centrale Europene

Christine Lagarde spune că există paralele între cele două perioade, dar azi avem instrumente să gestionăm schimbările structurale Economia globală se confruntă cu fisuri comparabile...
Ultima oră
Pe aceeași temă