14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportHandbal masculin: Dinamo a spart gheața în Cupa EHF

Handbal masculin: Dinamo a spart gheața în Cupa EHF

După două eşecuri şi un meci amânat, Dinamo a reuşit să se impună în faţa puternicei formaţii franceze, graţie unui final mai bun. Echipa din Hexagon a fost în cea mai mare parte a timpul la cârma jocului, dar Dinamo a întors scorul de la 22-24 la 26-24 (minutul 56), după o serie de intervenţii remarcabile ale portarului iranian Saied Heidarirad.

Fără doi jucători de bază, Ante Kuduz şi Vali Ghionea, ambii din cauza infectării cu COVID-19, Dinamo a fost de doar câteva ori în avantaj în prima repriză, 3-2, 10-8, 14-13, dar la pauză Nimes avea un gol în plus pe tabelă, 15-14.

Jocul şi-a păstrat caracteristicile şi în partea secundă, în care formaţia franceză a avut la un moment dat un avans de trei goluri 23-20, dar Dinamo a revenit şi s-a apropiat la 23-22 pentru oaspeţi, dominând finalul.

IFK Kristianstad ocupă primul loc în grupă, cu 4 puncte (3 jocuri), urmată de Fuchse Berlin, 2 p (1 j), USAM Nîmes Gard, 2 p (3 j), Sporting, 2 p (1 j), Dinamo, 2 p (3 j), Tatran Presov, 0 p (1 j).

Următorul meci al dinamoviştilor e programat în deplasare, pe 1 decembrie, cu Fuchse Berlin.

Cele mai citite
00:01:06

Indonezia: O nouă erupție a Muntelui Ruang și închiderea unui aeroport internațional învecinat

Muntele Ruang, un vulcan din nordul Indoneziei, a erupt de mai multe ori marți, conform Agenției de Vulcanologie a arhipelagului, provocând evacuări, închiderea unui...

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a secretizat jaful financiar de la CS Dinamo București

Clubul Sportiv Dinamo București a ajuns stat în stat de când este condus de Ionuț Popa, dar și un sac fără fund, unde...
Ultima oră
Pe aceeași temă