15.6 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuIubeste, dar nu se casatoreste

Iubeste, dar nu se casatoreste

O voce distincta in peisajul muzicii pop. Inca de la debut Andra a stralucit pe scena muzicii usoare romanesti, intr-un moment in care se credea ca vocile bune au disparut. Orice aparitie pe scena a tinerei soliste inseamna muzica buna, talent, voce si, de ce nu, seriozitate.
– Te pregatesti pentru Mamaia?
– Da. Voi canta la Festivalul de la Mamaia in seara de 25 august, cand voi sustine un recital impreuna cu orchestra lui Ionel Tudor. Din repertoriu nu va lipsi piesa, deja foarte cunoscuta, „Ramai cu mine” – castigatoarea locului I la creatie in 2005, compozitor Adrian Romcescu, textier Dana Dorian.
– A fost acest festival o rampa de lansare pentru vedeta de mai tarziu, Andra?
– Sincera sa fiu, da. Intotdeauna am dat importanta cuvenita tuturor festivalurilor, deoarece s-a cantat si se canta live. Acolo poti arata ce poti si cat poti. Prima participare la Festivalul Mamaia a fost cu piesa lui Viorel Gavrila „E vina ta”. Am continuat in fiecare an sa fiu prezenta. Publicul m-a apreciat si drept dovada stau premiile castigate: locul I – la slagare cu piesa „Vreau sarutarea ta” si locul III tot la slagare (2005) cu „Doar o clipa”.
– In aceasta vara ai avut multe spectacole?
– Din aprilie, sunt intr-un permanent turneu. Am cantat la Brasov, Bacau, Bucuresti, Baia Mare, Resita, Suceava, Iasi, Constanta si voi continua sa merg la Arad, Targoviste, Arad, apoi ma intorc iarasi la Bucuresti si in multe alte localitati unde sunt asteptata de public.
– Pentru aparitiile scenice ai apelat la stilisti?
– Da, la Clara Rotescu si Costin Voicu. Mai nou, la Festivalul Callatis, atat eu, cat si dansatorii am fost „imbracati” de Del Vlad din Cluj, de care sunt foarte multumita.
– Care sunt culorile preferate?
– Alb si negru. Ma simt bine in aceasta combinatie si consider ca ma avantajeaza. Poate mai tarziu, cine stie!…
– Esti si studenta…
– La Universitatea „Spiru Haret” – Facultatea de Pedagogie Muzicala, unde, sunt sigura, voi reusi sa ma specializez si sa-mi aprofundez cunostintele muzicale. Nu e usor, dar cu ambitie si tenacitate voi reusi sa trec peste examenele aferente anilor de studiu.
– Te-ai simtit urmarita de paparazzi?
– De cand sunt prietena (iubit-iubita) cu Catalin Maruta am fost „vanata” de paparazzi chiar si in fata casei unde locuiesc cu parintii. Nu mai vorbesc prin tara sau la mare.
– Sa inteleg ca locuiesti cu parintii?
– Cu mama si tata. De curand, mi-am cumparat un apartament, dar inca nu stau singura. Catalin locuieste la casa lui. Sa fie clar pentru toata lumea. Nu locuim impreuna.
– Este o dragoste curata intre voi?
– Cred ca da. Dincolo de dragoste exista si un respect reciproc, care sper sa fie de durata.
– Ai hotarat sa te mariti?
– Deocamdata, nu. Cei curiosi sa afle mai multe despre mine pot accesa site-ul www.andramusic.ro
– Pregatesti ceva nou?
– Am in pregatire un album si un nou videoclip. Pentru mine importante sunt, ca intotdeauna, festivalurile si concursurile unde voi canta live, demonstrand ca vocea este mai presus de aparatura ce te inconjoara.
– Spune-mi, Andra, folclorul te mai pasioneaza?
– O, sigur. Anul acesta, fratele meu va scoate pe piata un album cu muzica populara, pe care cateva piese vor fi interpretate de mine impreuna cu el, dar altele singura. Nu-mi va fi niciodata strain acest segment al muzicii noastre. Ar insemna sa-mi uit radacinile. Va marturisesc, cu toata bucuria, ca in majoritatea spectacolelor mi se cere sa cant si folclor.
– Vara asta a fost frumoasa pentru Andra?
– Cand iubesti totul e frumos in sufletul tau. In septembrie voi pleca, impreuna cu Catalin, in Italia si Spania pentru o vacanta. Ne vom odihni departe de privirile indiscrete ale celor ce „cauta” subiecte de senzatie.

Cele mai citite

Arabia Saudită condiționează relațiile diplomatice cu Israelul de „crearea unui stat palestinian”

Prinţul moştenitor şi lider de facto al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, a afirmat miercuri că ţara sa nu va stabili relaţii diplomatice cu...

Elena Lasconi promite transparență totală privind cheltuirea banilor Administraţiei Prezidenţiale

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri că, dacă va câştiga alegerile, va face publice toate cheltuielile Administraţiei Prezidenţiale şi va diminua bugetul acestei...

Familia Regală a strâns laolaltă tineri, elite și politicieni din cadrul Ploieşti, Capitala tineretului din România 2024

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a găzduit, miercuri, la Palatul Elisabeta, seara dedicată municipiului Ploieşti, Capitala tineretului din România în anul 2024, eveniment în...
Ultima oră
Pe aceeași temă