17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialEtapa vazuta prin ochii "actorilor"

Etapa vazuta prin ochii “actorilor”

FC Vaslui – CFR Cluj 0-3 (0-2)

Tilinca '19, Anca '45+1, Surdu '59
Basarab Panduru: “Vinovat pentru aceasta infrangere nu este doar Pesici, ci toti jucatorii, in frunte cu mine. Cred ca pentru unii jucatori din echipa este o caciula prea mare si care le-a cazut pe ochi, astfel incat ei nu au vazut adversarii care in permanenta au fost cate trei-patru in jurul lor. Nu sunt suparat pentru infrangere si nu am cum sa fiu suparat, pentru ca jucatorii mei nu au evoluat asa cum ar fi trebuit. Au luptat ei, dar nu au putut mai mult. Buni, rai, astia sunt jucatorii si cu astia vom merge mai departe”.
Dorinel Munteanu: “Inaintea acestui joc am fost sub presiune, deoarece obtinusem doar doua egaluri in primele doua etape. A fost o daruire exemplara si am obtinut acest succes care, prin prisma jocului, este echitabil. Acest rezultat ne da sperante si pentru meciul cu Lens, din returul finalei Cupei UEFA. Chiar daca nu voi juca eu, am un lot valoros pe care ma pot baza”.

FC Arges – Gloria Bistrita 2-0 (2-0)

Matei '22, Nastasie '33
Sorin Cartu nu a venit la conferinta de presa
Ioan Ovidiu Sabau: “Sunt oarecum nemultumit de rezultat. Este insa greu sa realizezi ceva cand joci in zece oameni inca din minutul 20 si ai o echipa neexperimentata. Cu toate astea, ne-am descurcat destul de bine, avand in vedere ca am intalnit o echipa puternica, cu un lot valoros”, a spus Sabau.

Jiul Petrosani – Sportul Studentesc 1-3 (1-1)

Paclesan '13 / T. Balan '45, Mazilu '55, '59
Ionut Chirila: “Suporterii pot sa ceara ce vor. Noi aici construim o echipa tanara. Sportul asa a ajuns unde este. A fost lasata in liniste, a cazut in B cu aceeasi echipa si iata unde sunt acum. Pentru mine important este sa creez o echipa si daca vom putea sa ne salvam si de la retrogradare e foarte bine. Obiectivul meu este oricum salvarea de la retrogradare”.
Dan Petrescu: “Cred ca s-a vazut diferenta de clasa. Sunt putin suparat pe Balan, pentru ca a tratat unele faze neserios si cred ca putea sa obtina cel putin un hat-trick. Il cunosc foarte bine: atunci cand trateaza mai putin serios jocul nu-i iese nimic. Altfel ii iese tot, are executii extraordinare si ati vazut si golul, care a fost unul de generic. Nu mai vrem sa fim gasca nebuna. Vrem sa castigam cat mai multe meciuri, nu sa mai fim gasca nebuna care joaca frumos si pierde”.

Poli Timisoara – Steaua Bucuresti 0-0
Cosmin Olaroiu: “A fost un meci de bun nivel, in special in prima repriza, un meci peste media campionatului nostru. Din punctul meu de vedere, insa probabil sunt subiectiv, Poli ar fi meritat sa castige. Pe undeva ma ingrijoreaza ca este al doilea meci consecutiv cand nu inscriem. Pe de alta parte, insa, am ajuns in situatii de finalizare, dar am ratat foarte mult. Am intalnit o echipa foarte buna, mult mai omogena decat noi. Cred ca s-a vazut o schimbare clara in bine a echipei mele”.
Oleg Protasov: “Cred ca a fost un joc bun. Si o echipa, si cealalta au avut ocazii, dar ca sa castigi trebuie sa marchezi. In general, sunt multumit de evolutia elevilor mei. Acum a venit timpul sa vedem daca putem face pasul spre Europa. Din clipa asta, mintea noastra este la meciul din Norvegia. Mi-a placut Poli si am luat un punct astazi la o echipa foarte buna. Noi le dorim adversarilor sa ajunga cat mai sus. Eu incerc sa transmit echipei mele gustul victoriei, sa invingem in fiecare joc, dar asta nu se poate intampla de fiecare data”.

FC National – Rapid Bucuresti 1-0 (1-0)

Ionut Savu '24
Roberto Landi: “Cred ca dupa partida cu Steaua am avut probleme la nivel mental, pe care am reusit in aceasta saptamana sa le repar. Sa invingi Rapidul e un lucru extraordinar. Inca mai avem probleme la capitolul omogenitate, dar asta pentru ca am schimbat foarte multi jucatori”.
Razvan Lucescu nu a participat la conferinta de presa.

Otelul Galati Ð FCM Bacau 0-0

Pandurii Tg. Jiu Ð Poli Iasi 0-1 (0-1)

Balba '16

Cele mai citite

Incendiul din sectorul 1: Dan Podaru spune că primarul avea datoria de a fi la fața locului. Ce a transmis Clotilde Armand

Primarul Clotilde Armand avea datoria de a fi pe teren, la incendiul de noaptea trecută din sectorul 1, susține Dan Podaru, candidatul PER pentru...

Ce inovații a adus Rolex în lumea ceasurilor?

De peste 100 de ani Rolex a acaparat piața ceasurilor de lux, devenind una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci producătoare din întreaga...
Ultima oră
Pe aceeași temă