12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyle"Venom" a stabilit un record de încasări la debutul în box office-ul...

“Venom” a stabilit un record de încasări la debutul în box office-ul nord-american

Producţia Sony este regizată de Ruben Fleischer şi îi are în rolurile principale pe Tom Hardy, Michelle Williams şi Woody Harrelson.

Filmul a depăşit musicalul “A Star is Born”, regizat de Bradley Cooper şi cu lady Gaga în rol principal, debut pe locul doi, care a generat încasări de 41,2 milioane de dolari. 

Filmul de animaţie “Smallfoot” (Warner Bros.) a coborât, în al doilea weekend de la premieră, pe poziţia a treia cu încasări de 14,9 milioane de dolari. Lungmetrajul, pentru care şi-au împrumutat vocile Channing Tatum şi LeBron James, spune povestea unui grup de Yeti care întâlneşte un om.

Comedia “Night School” (Universal) s-a clasat pe locul patru în box office-ul nord-american, generând încasări de 12,2 milioane de dolari. 

Lungmetrajul fantasy “The House With A Clock In Its Walls” (Universal), cu Jack Black şi Cate Blanchett în distribuţie, a coborât trei poziţii în top, după ce, în al treilea weekend de la premieră, a generat încasări de 7,2 milioane de dolari.

Comedia de acţiune “A Simple Favor” (Lionsgate), regizată de Paul Feig, cu Blake Lively şi Anna Kendrick în rolurile principale, a coborât patru poziţii în clasament, până pe şase, cu încasări de 3,4 milioane de dolari în al patrulea weekend de la premieră.

Filmul horror “The Nun” (Warner Bros.-New Line) a coborât patru locuri în box office-ul nord-american – clasându-se pe poziţia a şaptea – după ce, în al cincilea weekend de la premieră, a generat încasări de 2,6 milioane de dolari.

Un alt horror, “Hell Fest” (CBS Films), regizat de Gregory Plotkin, a coborât pe locul al optulea în top, cu încasări de 2 milioane de dolari.

Comedia “Crazy Rich Asians” (Warner Bros.) a coborât patru locuri în top, până pe nouă, după ce în al optulea weekend de la premieră a generat încasări de 2 milioane de dolari.

Filmul horror “The Predator” (Fox) a coborât două locuri, până pe zece, cu încasări de 900.000 de dolari în al patrulea weekend de la premieră.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă