25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleSora lui Neymar, în ipostaze provocatoare

Sora lui Neymar, în ipostaze provocatoare

Rafaella Santos a făcut anunțul lansării chiar pe Instagram, unde cei 5,5 milioane de urmăritori ai săi au fost de-a dreptul cuceriți de formele braziliencei, puse în valoare de noile costume de baie din colecția „Hipnotic by Rafa”.

Fotomodelul brazilian și-a promovat intens creațiile, pozând provocator pe plajă, în valurile mării, pe un iaht sau pe malul piscinei, dezvăluindu-și corpul lucrat și pielea bronzată.

Blondei îi place să-și bombardeze armata uriașă de urmăritori cu fotografii sexy, deseori distribuind imagini răvășitoare care îi dezvăluie corpul plin de tatuaje. Împreună cu fratele ei celebru, Rafaella și-a tatuat cuvântul „Fratello”, iar Neymar cuvântul „Sorella”, ceea ce înseamnă „Frate”, respectiv „Soră” în italiană, demonstrând relația specială dintre cei doi.

De asemenea, starul lui Paris Saint-Germain are numele ei tatuat pe încheietura mâinii, iar Rafaella are tatuați ochii lui pe brațul drept. Cei doi au chiar și tatuaje identice, o coroană regală pe brațul stâng.

În trecut, Rafaella a avut o relație cu fotbalistul Gabriel Barbosa, internațional brazilian legitimat la Flamengo, poreclit „GabiGol”.

Cele mai citite

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

Un nou gol pentru Mihăilă în Serie B! Parma, campioană în liga secundă din Italia

Valentin Mihăilă a înscris un nou gol pentru Parma, care a terminat la egalitate cu US Cremonese, 1-1, duminică, pe teren propriu, în penultima...
Ultima oră
Pe aceeași temă