17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportUniversitatea Craiova a marcat într-un meci cât în două luni

Universitatea Craiova a marcat într-un meci cât în două luni

Universitatea Craiova și-a recăpătat gustul golurilor marcate în ultimul meci al etapei de Liga 1 pe care l-a disputat pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș.

Oltenii și-au făcut viața ușoară cu golul marcat la doar o sută de secunde de la startul partidei, șut Cicâldău din interiorul careului. Ofosu a adus liniștea până la pauză cu golul marcat în minutul 38.

Gaz Metan Mediaș a dat semne că poate reveni în joc cu golul înscris de Cardoso în minutul 50 dar opt minute mai târziu Bărbuț a refăcut diferența de două goluri ce se putea majora dacă mingea trimisă de Mamut nu lovea bara.

Universitatea Craiova marchează trei goluri în meciul cu Gaz Metan, tot atâtea cât reușise se înscrie în ultimele șase meciuri din Liga 1, disputate în lunile octombrie și noiembrie.

Pe primul loc în Liga 1 după disputarea a 12 etape rămâne FCSB, 30 puncte, urmată de Universitatea Craiova, 28 puncte, și CFR Cluj, 24 puncte.

Cele mai citite

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a secretizat jaful financiar de la CS Dinamo București

Clubul Sportiv Dinamo București a ajuns stat în stat de când este condus de Ionuț Popa, dar și un sac fără fund, unde...

Boloş: Guvernul a adoptat o OUG cu măsuri de digitalizare. Una se referă la e-Case de marcat

Ministrul Finanţelor Marcel Boloş a anunţat că Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă cu măsuri de digitalizare, iar prima se referă la e-Case...

Candidat PSD la primărie, acuzat de corupție și un prejudiciu de 5,7 milioane de lei

Toma Sandu, un apropiat al familiei Bădălău, s-a prezentat miercuri în fața procurorilor DNA pentru a fi informat cu privire la calitatea sa...
Ultima oră
Pe aceeași temă