14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportRomânia joacă în grupa de calificare cu Ungaria, Croația și Olanda

România joacă în grupa de calificare cu Ungaria, Croația și Olanda

România va juca, în ordine, cu Ungaria, Croația și Olanda într-o grupă în care pornește cu 0 puncte după ce în prima fază a competiției a reușit o singură victorie, cu Polonia, și a pierdut de două ori, cu Germania și cu Norvegia.

În grupa principală de calificare și Ungaria pornește cu 0 puncte, Germania și Olanda au câte 2 puncte, iar Croația și Norvegia câte 4 puncte.

Meciurile din grupele principale se desfăşoară între 10 şi 15 decembrie, iar România va juca pe 10 decembrie cu Ungaria, pe 14 decembrie cu Croaţia, şi pe 15 decembrie cu Olanda.

În 18 decembrie vor avea loc semifinalele şi meciul pentru clasarea finală pe locurile 5-6, iar finalele pentru medalii sunt programate în 20 decembrie.

Cele mai citite
00:01:06

Indonezia: O nouă erupție a Muntelui Ruang și închiderea unui aeroport internațional învecinat

Muntele Ruang, un vulcan din nordul Indoneziei, a erupt de mai multe ori marți, conform Agenției de Vulcanologie a arhipelagului, provocând evacuări, închiderea unui...

Iohannis a promulgat legea prin care se produce energie electrică din resurse eoliene offshore

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat marţi Legea care reglementează cadrul general necesar implementării în România a proiectelor de producere a energiei electrice din resurse...
Ultima oră
Pe aceeași temă