20 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialSalomir, suspendat cinci etape

Salomir, suspendat cinci etape

Comisia Centrala a Arbitrilor a decis ca Marian Salomir sa fie retinut de la delegari pentru cinci etape, in urma greselilor pe care centralul le-a facut in defavoarea banatenilor in jocul Poli – FC National (1-1), disputat duminica seara la Timisoara. Presedintele CCA, Gheorghe Constantin, a mentionat ca la urmatoarea sedinta extraordinara va fi analizata prestatia lui Salomir, urmand sa se ia deciziile ce se impun.

Marian Iancu: „Este depasit de fotbalul actual”
Marian Iancu, presedintele „violetilor”, a amenintat la finalul meciului ca, daca Salomir nu va fi exclus din arbitraj, atunci nu va lasa echipa sa joace in partida de la Targu Jiu cu Pandurii si nici in celelalte etape pana la finalul campionatului.
– Salomir va fi retinut de la delegari cinci etape. Veti lasa sau nu echipa sa joace la Targu Jiu?
– Principalul lucru este ca s-a dovedit ca am avut dreptate, chiar daca nu a fost exclus din arbitraj. Salomir este un arbitru depasit de fotbalul actual.
– Ce veti face de-acum incolo?
– Ne rezervam dreptul de a-l monitoriza la toate meciurile pe care le va arbitra. Eu nu cred ca dansul va mai fi delegat dupa ce isi ispaseste perioada de suspendare, cel putin la Timisoara.
– Va ganditi sa-l recuzati pe viitor?
– Asa ceva nu se poate, pentru ca nu avem o institutie care sa se ocupe cu asa ceva. Si inca o data o spun, nu cred ca va mai arbitra de-acum incolo. Din acest moment este sub observatie. Nu va mai raspunde doar el pentru arbitrajele proaste, ci si cel care il desemneaza sa conduca meciurile pe care le strica. El a distrus peste tot pe unde a fost, mai ales la Timisoara. Aici este un club in care s-a investit mult – si sentimental, si financiar – si nu poate veni cineva sa-si bata joc in asa fel de munca unor oameni. Si aici nu vorbesc doar despre Poli. A mai distrus si derby-ul Steaua – Rapid, deci nu este la prima abatere.
– Dupa meciul cu Sportul Studentesc din sezonul trecut, Salomir si-a cerut scuze pentru ca nu a acordat penalty…
– Nu ma intereseaza asa ceva. Acum puteam sa ajungem pe locul trei. N-a dat penalty si al doilea galben pentru un fault la Mansour. Si aceasta este doar una dintre cele trei faze pe care le-am contestat.

Cele mai citite

Băncile taie dobânzile la credite, dar și la depozite. Creditele ipotecare devin mai accesibile

Clienții băncilor sunt sfătuiți să compare ofertele disponibile pe piață, înainte de a lua o decizie privind creditele sau economiile lor Mai multe bănci din...

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...

Cu ajutorul unui implant dentar, zâmbetul nu (mai) are vârstă!

Dantura joacă un rol esențial nu doar în funcționalitatea zilnică, ci și în stima de sine și în aspectul estetic. Pentru multe persoane în...
Ultima oră
Pe aceeași temă