14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDinamo - FCSB. Trafic rutier restricţionat duminică

Dinamo – FCSB. Trafic rutier restricţionat duminică

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, începând cu ora 18,00, va fi restricţionat traficul rutier, cu excepţia mijloacelor de transport în comun, progresiv, în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, pe mai multe străzi: str. Maior Coravu, între şos. Mihai Bravu şi intrarea în stadion, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson; str. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în stadion, precum şi străzile adiacente; str. Toni Bulandra, între Vatra Luminoasă şi rond str. Maior Coravu, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson; str. Vasile Şerbănică, între acces Arena Naţională şi bd. Basarabia.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule: să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic; să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă; să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate; să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere; să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Cele mai citite

Cutremur în Serbia, la granița cu România

Un cutremur cu magnitudinea 4,4 s-a produs în această dimineaţă, la ora locală 8:42, în Serbia, la graniţa cu România, potrivit informaţiilor publicate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă