12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialCarte despre viata lui Messi

Carte despre viata lui Messi

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, in varsta de 18 ani, a prezentat, la stadionul Camp Nou, o carte despre viata sa, scrisa de un jurnalist de la cotidianul “Sport”. Cartea, numita “Comoara Barcei” si care are 175 de pagini, are prefata scrisa de Diego Maradona. “Este o mare satisfactie sa stiu ca oamenii vor avea posibilitatea, prin aceasta carte, sa cunoasca detalii despre viata mea si despre debutul scurtei mele cariere”, a declarat Messi.
Lionel Messi a facut referire si la accidentarea sa, o ruptura fibrilara de cinci centimetri la bicepsul femural al piciorului drept. “Voi juca din nou abia cand voi fi vindecat total. Am facut o mare greseala cand am vrut sa revin prematur, insa acum voi astepta ca medicii sa imi spuna ca sunt bine. Plec in Argentina cu Juanjo (n.r. – Brau, preparator fizic al echipei FC Barcelona) si voi reveni cand voi fi recuperat”, a explicat Messi.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă