12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialAccident de munca mortal la Hunedoara

Accident de munca mortal la Hunedoara

Un hunedorean in varsta de 53 de ani s-a electrocutat in timp ce se deplasa pe o estacada de cabluri electrice aflate sub tensiune de 130 de kilowati. Se pare ca barbatul a incercat sa taie un cablu de cupru aflat sub tensiune si s-a electrocutat.
Barbatul a suferit arsuri de gradul III si IV pe intreg corpul si a fost transportat la Spitalul “Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara de unde a fost transferat la Spitalul Judetean din Deva. Pacientul s-a zbatut intre viata si moarte timp de doua zile, iar ieri dimineata a murit.
Constantin Buse era pensionar, insa s-a angajat la o firma din Dragasani, judetul Valcea, care demoleaza activele de pe fosta platforma siderurgica hunedoreana, care in prezent apartin societatii “Ecosid”. In pauza de masa, el s-a indepartat de restul echipei. Barbatul a fost observat de colegi deplasandu-se pe estacada de cabluri electrice de 130 de KV, din zona statiei principale de conexiuni, ce apartine SC “Mittal Steel” SA Hunedoara.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă