13.4 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăEconomieFoto interviu50 Cent a facut striptease la Arenele Romane

50 Cent a facut striptease la Arenele Romane

Bucurestenii prezenti miercuri seara la Arenele Romane au avut parte de un supershow sustinut de 50 Cent, rapperul nr. 1 in topurile internationale. Concertul a fost cel mai important eveniment de gen organizat vreodata in Romania intr-un spatiu deschis. Desi spectacolul a inceput dupa 20.30, pentru a prinde un loc cat mai confortabil, de unde sa-l poata vedea cat mai bine pe idolul lor, tinerii au luat cu asalt Arenele inca de la ora 18. Deschiderea concertului a fost facuta de Parazitii, trupa preferata a romanilor, care a incalzit publicul pentru marele spectacol. Nici macar ploaia nu i-a speriat pe spectatori, care asteptau cu nerabdare aparitia lui 50 Cent, protejatul lui Eminem, cel care detine cel mai spectaculos debut discografic in SUA, in 2003, cu 872.000 de unitati vandute in doar cinci zile. 50 Cent, pe numele sau adevarat Curtis Jackson, si-a facut aparitia pe scena de-abia dupa ce publicul a urmarit, pe cele doua ecrane, proiectate in stanga si-n dreapta scenei, un scurt film despre el. Pe scena, alaturi de cel mai faimos artist de hip-hop, au fost prezenti membii gastii G-Unit, Young Buck, Whoo Kid si Olivia.

Anda Adam nu s-a lasat pana nu a ajuns la rapper

In timp ce pe scena evoluau cei de la Parazitii, Anda Adam si-a luat o prietena si s-a dus in culise, unde a reusit sa se fotografieze alaturi de 50 Cent. A revenit apoi in public, unde a aratat tututor fotografia. Printre VIP-urile prezente la spectacol s-au mai aflat Luminita Anghel, Bitza, Mihaela de la Class, Victor Ponta, Ileana Lazariuc impreuna cu doua prietene, dar si fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu.

80 de minute de rapp adevarat

Desi la conferinta de presa sustinuta inainte de spectacol, 50 Cent nu prea isi amintea unde se afla, se pare ca memoria i-a revenit brusc pe scena, amintindu-si atat numele tarii noastre, cat si al capitalei. Timp de 80 de minute, artistul a oferit publicului un spectacol exploziv, din care nu au lipsit piese precum „Candy Shop”, „PIMP”, Drop It Like It's Hot”, „In Da Club”, „Piggy Bank” sau „Window Shopper”. Ritmurile sale i-au tinut pe romani in picioare pe toata durata showului. Au cantat si au dansat alaturi de rapper, iar la finalul ultimei piese, 50 Cent a vrut sa-i rasplateasca pentru felul cum a fost primit in Romania. Si-a aruncat in public sapca, baticul si… adidasii. Si-a desfacut cureaua la pantaloni si i-a lasat in vine, dupa care s-a razgandit… Era totusi prea mult… Spectacolul se incheiase… Doar 80 de minute erau prevazute in contract…

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă