13.5 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuSugababes va oferi publicului romanesc o "tratatie" speciala

Sugababes va oferi publicului romanesc o „tratatie” speciala

Cel mai important eveniment muzical al anului, Premiile Muzicale Romanesti MTV 2006, se apropie cu pasi repezi. Desi cea de-a patra editie se va desfasura pentru prima data in alt loc decat Bucurestiul (la Sala Sporturilor din Cluj), iar biletele nu sunt deloc ieftine (intre 80 si 220 RON), organizatorii sunt optimisti si spera ca evenimentul sa aiba acelasi impact la public ca si pana acum, mai ales ca editia de anul acesta ii va avea ca invitati pe Sugababes, Pachanga si Uniting Nations.
Trupa Sugababes va oferi o „tratatie” speciala publicului spectator si telespectator prin sustinerea, in incheierea evenimentului, a unui concert de aproximativ 40 de minute, pregatind un moment cu totul deosebit in cadrul Premiilor Muzicale Romanesti MTV. Desi initial a fost vorba doar de sustinerea unui recital, trupa britanic” impreuna cu organizatorii au decis sa ofere celor ce vor urmari editia din acest an un spectacol care va cuprinde cele mai cunoscute piese ale trupei, intr-un format nou.
Sugababes este una dintre trupele straine foarte apreciate de catre publicul romanesc mai ales datorita hiturilor „Push The Button”, „Round Round” si „Hole in the head”. Melodiile celor trei fete nu seamana unele cu altele, ele sustinand ideea ca cel mai bun lucru este noutatea, motiv pentru care piesele au influente diferite, unele mai mult R&B, altele pop. Sugababes si-a asigurat deja locul in istoria muzicii britanice ca fiind cea mai de succes formatie de fete a timpurilor noastre datorita celor trei Discuri de Platin” („Angels With Dirty Faces”, „Three” si „Taller In More Ways”), celor peste 1,5 milioane de single-uri vandute in UK – incluzand patru piese de top (Freak Like Me, Round Round, Hole In The Head, Push The Button), un premiu BRIT, premiul Q Award, premiul Smash Hits Award si doua premii Elle Style.
Grupul de trei fete a rezistat in ciuda plecarii unor soliste in cei sapte ani de la infiintare, ultima schimbare in trupa avand loc chiar la sfarsitul anului 2005, in decembrie, cand Amelle Berrabah s-a alaturat echipei dupa plecarea fondatoarei Mutya Buena.
Cele trei componente Sugababes sunt Keisha, Amelle si Heidi. Pe 3 iunie, la Sala Sporturilor din Cluj, alaturi de concertul Sugababes, vor mai sustine recitaluri Pachanga si Uniting Nation.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă