13.4 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăEconomieFoto interviu"Asculti. Simti. Povestesti"

"Asculti. Simti. Povestesti”

In aceasta vara, in perioada 16 iunie-16 iulie, Romtelecom ofera publicului un nou turneu de muzica romaneasca de exceptie in care vor concerta cativa dintre cei mai iubiti artisti din Romania, precum Stefan Banica jr, al carui invitat special este cel mai mare performer de blues din Romania, A.G. Weinberger, Morandi si Heaven. Turneul se desfasoara in perioada 16 iunie-16 iulie 2006 si cuprinde orasele Targoviste, Brasov, Ramnicu Valcea, Craiova, Oradea, Cluj, Timisoara, Vaslui si Constanta. "In acest turneu voi promova in primul rand piesele de pe ultimul meu album, "Duet". Este o mare bucurie pentru mine sa ma pot intalni in toate aceste orase cu cei care iubesc muzica mea. Ne vom distra pe cinste. Long live Rock'n Roll”, spune Stefan. Turneul este conceput ca o derulare de stari: "Asculti. Simti. Povestesti”, care se impletesc intr-o experienta emotionala unica. Publicul va fi provocat sa-i asculte pe cei mai buni artisti romani ai momentului, sa simta emotia celui mai tare concert al verii si sa le povesteasca tuturor starile afective traite.
In fiecare an, incepand din 2004, Romtelecom a dedicat publicului roman concerte care au adunat in aer liber sute de mii de fani ai celor mai bune formatii de muzica autohtona. Artistii alesi pentru concertele din aceasta vara se numara nu doar printre favoritii publicului romanesc, dar si ai specialistilor in domeniu, fiind rasplatiti cu premii importante pentru prestatiile lor. Anul acesta la premiile MTV Stefan Banica jr. a castigat premiul pentru "Cel mai bun interpret solo”, trupa Morandi a castigat premiile pentru "Cea mai buna piesa a anului” si "Cel mai bun videoclip”, iar Heaven pentru "Cel mai bun artist debutant”.
Turneul va incepe vineri, 16 iunie, pe platoul din fata Salii Polivalente din Targoviste si va trece prin urmatoarele orase: Brasov (17 iunie), Ramnicu Valcea (23 iunie), Craiova (24 iunie), Oradea (30 iunie), Cluj (1 iulie), Timisoara (7 iulie), Vaslui (14 iulie), Constanta (16 iulie).
Turneul "Povestea trebuie spusa”, organizat anul trecut de Romtelecom, in colaborare cu MTV Romania, in zece orase din intreaga tara, a adunat aproximativ 288.000 de participanti.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă