19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialAndone a castigat, Andone a inscris in Cipru!

Andone a castigat, Andone a inscris in Cipru!

Jucatorul Bogdan Andone a marcat pentru Apollon Limassol in meciul castigat, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, in fata formatiei APEP, in etapa a XX-a din campionatul Ciprului. Andone, care a fost integralist, a marcat pentru 4-1, in minutul 84.
Formatia NEA Salamina, la care evolueaza Mugur Bolohan si Mihai Stere, a incheiat la egalitate, scor 2-2, meciul sustinut, in deplasare, in compania formatiei Enosis Paralimniakos.
Formatia antrenata de Ioan Andone, Omonia Nicosia, a invins, in deplasare, cu scorul de 5-0, echipa Thoi Lakatamias.
Echipa Dighenis, la care evolueaza Adrian Falub, Stefan Apostol si Viorel Domocos, a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 1-0, de Apoel Nicosia.
Mijlocasul Bogdan Patrascu a primit cartonasul rosu in minutul 90+4 al meciului castigat de Piacenza, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, in fata formatiei AC Torino, in etapa a XXXII-a a ligii secunde din campionatul Italiei.
Constantin Galca a fost integralist la Almeria in meciul castigat, cu scorul de 2-1, pe teren propriu, impotriva echipei Real Valladolid, in etapa a XXVIII-a din Segunda Division.

Cele mai citite

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...
Ultima oră
Pe aceeași temă