23.6 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialAngelina Jolie este insarcinata

Angelina Jolie este insarcinata

Angelina Jolie a confirmat ca este insarcinata cu Brad Pitt si ca va naste in cursul acestei veri, relateaza revista „People”, citata de Reuters.
„Da, sunt insarcinata”, i-a spus Jolie unui voluntar al unei fundatii caritabile din Santo Domingo, Republica Dominicana, unde se afla pentru filmarile la „The Good Shepard” cu Matt Damon. Sarcina a fost confirmata, intre timp, de reprezentantii ambelor staruri.
Bebelusul va fi primul copil biologic al Angelinei care mai are doi copii adoptivi, pe micutul cambodgian Maddox, in varsta de 4 ani, si pe Zahara, in varsta de un an, adoptata din Etiopia.
Jolie, care a vorbit in repetate randuri despre faptul ca vrea sa-si mareasca familia, a adaugat ca i-ar placea sa adopte inca un copil.
Brad Pitt a initiat deja formalitatile pentru a-i adopta pe cei doi copii ai Angelinei, care vor primi numele de Jolie-Pitt. Actorul de 42 de ani nu are copii si vorbeste de mai multi ani despre dorinta sa de a-si intemeia o familie, acesta fiind unul dintre motivele despartirii de actrita americana Jennifer Aniston.
Aniston a decis sa se retraga de la casa de productie pe care a fondat-o impreuna cu Brad Pitt, pentru ca vrea sa se dedice altor proiecte, informeaza site-ul actustar.com. Jennifer Aniston a fost una dintre cele mai mediatizate vedete de la Hollywood, in 2005, in urma anuntarii divortului de Brad Pitt. Ultimele zvonuri arata ca noua sa cea mai buna prietena este Gwyneth Paltrow, fosta logodnica a aceluiasi Brad Pitt.

Cele mai citite

Accidentare gravă pentru Lixandru! Mijlocașul lui FCSB va reveni abia anul viitor

Mijlocașul FCSB, Mihai Lixandru, va fi indisponibil pentru șase luni după accidentarea suferită în meciul cu PAOK Salonic, ratând astfel a doua convocare consecutivă...

Elias Charalambous, mulțumit de victoria lui FCSB: „Disciplina și atitudinea au făcut diferența”

FCSB a obținut o victorie importantă în Europa League, învingând PAOK cu 1-0, deși a jucat în inferioritate numerică din minutul 56. Antrenorul Elias...

Elena Lasconi susține propunerile lui Nicușor Dan pentru București

Elena Lasconi și-a declarat public susținerea față de cele 20 de propuneri pentru București prezentate de Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook. Ea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă