19.2 C
București
joi, 3 octombrie 2024
AcasăSpecialCheltuiti pentru satisfacerea propriilor placeri fara a va gandi prea mult la...

Cheltuiti pentru satisfacerea propriilor placeri fara a va gandi prea mult la viitorul financiar. Un membru al familiei va atrage atentia asupra situatiei, dar nu il luati in seama.

Veti cheltui bani, mai ales daca iesiti cu prietenii la un pahar de vorba. Barfele va relaxeaza, dar pot deranja. Seara va veti simti cam obosit.
Munciti mult pentru imaginea publica, dar cu cat va agitati mai mult cu atat rezultatul este mai dezastruos. La serviciu va bucurati de atentia sefilor.
Unele aranjamente va pot aduce ceva bani, altele va aduc certuri cu cineva de la drum sau cu un strain. O veste buna de la cineva drag va reface fortele.
Este multa agitatie in casa iar dv. nu prea aveti rabdare si sunteti usor irascibil. O recompensa financiara va mai calmeaza si aduce o raza de soare.
Va creati o imagine pozitiva in societate, sunteti plin de umor, dar replicile dv. pot deranja o persoana mai recalcitranta. Puteti incerca sa apelati la serviciile unei persoane influente.
Mergeti sa vizitati un prieten sau primiti o invitatie pentru un eveniment deosebit. Va sunt avantajate aranjamentele secrete. La serviciu ar fi bine sa evitati riscurile.
Aveti grija cum comunicati cu persoana iubita sau cu copiii! O afacere extraserviciu poate deveni riscanta. Jupiter va sustine activitatile corecte.
Daca vreti sa faceti reparatii prin casa, ar trebui sa cadeti de acord si cu partenerul. Vorba dulce mult aduce! Puteti face unele aranjamente pentru cariera.
Mare agitatie in grupul de prieteni! Sunt multe lucruri marunte de facut si mentalitati de schimbat. Puteti intra usor in conflict cu un strain sau cu mentorul dv.

Cele mai citite

Meta va face schimb de informații cu două bănci britanice pentru a combate fraudele online

Meta Platforms, compania-mamă a Facebook, a anunțat că lucrează alături de două bănci majore din Marea Britanie într-un parteneriat de partajare a informațiilor, menit...

Prințesa Kate Middleton a îmbrățișat o adolescentă bolnavă de cancer

Palatul Kensington a publicat miercuri imagini cu prinţul William şi soţia sa Kate care s-au întâlnit cu Liz Hatton, o adolescentă bolnavă de cancer,...

Italia simplifică accesul muncitorilor străini și reduce birocrația printr-un nou pachet de reguli privind migrația

Italia a adoptat un nou set de măsuri menite să simplifice procesul de intrare în țară și să reducă obstacolele birocratice pentru muncitorii străini,...
Ultima oră
Pe aceeași temă