19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialHCM Constanta a spulberat Sporting Lisabona!

HCM Constanta a spulberat Sporting Lisabona!

Echipa masculina de handbal HCM Constanta s-a calificat duminica in optimile Cupei Cupelor, dupa ce a invins, cu scorul de 28-22 (16-13), formatia Sporting Lisabona, in mansa secunda a turului trei al competitiei, dupa ce si in tur castigase, cu 32-30. Cei mai buni marcatori ai echipei constantene au fost Florin Niculae (8 goluri), Iacob (7) si Stavrositu (6 goluri – doua din 7 metri).
La Sporting Lisabona, cei mai buni marcatori au fost: Ricardo Dias (6 goluri – unul din 7 metri), Pedro Gama (4) si Alfaro Martins (4).
Antrenorul Aihan Omer a declarat ca meciul nu a fost foarte usor. “Am crezut in calificare, desi am fost condusi cu cinci goluri in primele 20 de minute. Publicul a fost extraordinar, ne-a sustinut si ne-a ajutat sa obtinem aceasta calificare”, a spus Omer.
Tehnicianul formatiei portugheze, Francisco Lloret, crede ca HCM a dovedit ca a fost mai buna la toate capitolele.
“Cred ca HCM a facut un meci mai bun decat noi, pe teren propriu am avut doua goluri diferenta si apoi am pierdut. Si aici s-a intamplat la fel, cand am avut un avantaj de cinci goluri si am pierdut jocul. S-a dovedit faptul ca echipa din Constanta a fost mai buna, pentru ca s-a impus in ambele manse. Constanta poate merge mai departe, dar depinde de norocul de la tragerea la sorti”, a spus Lloret.
La inceputul meciului, galeria echipei de fotbal Farul Constanta a afisat un banner prin care solicita schimbarea numelui stadionului “Gheorghe Hagi” si a scandat numele antrenorului Petre Grigoras.

Cele mai citite

Polonia condamnă atacurile cibernetice rusești. Oficialii transmit că și țara lor a fost vizată

Polonia a condamnat presupusele atacuri cibernetice ale unui grup rus numit APT28 asupra Germaniei și Republicii Cehe, afirmând că și ea a fost vizată,...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...
Ultima oră
Pe aceeași temă