17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialZeci de mii de persoane au sarbatorit "Toamna Oradeana"

Zeci de mii de persoane au sarbatorit “Toamna Oradeana”

Manifestarile organizate cu prilejul “Toamnei Oradene”, care se intinde pe toata durata lunii octombrie, au strans in Piata Unirii din oras zeci de mii de persoane, la sfarsitul saptamanii trecute. Acestia au avut prilejul sa participe la evenimentele sportive si culturale organizate de Primarie.
Evenimentul continua, miercuri, cu “Zilele municipiului” si, in saptamanile urmatoare, cu Festivalul Vinului si cel al Palincarilor. Vineri au avut loc primele concerte in aer liber de muzica usoara din cadrul festivalului “Toamna Oradeana”.
Formatiile “ASIA”, “Akcent” si “Voltaj” au adunat in Piata Unirii circa 17.000 de persoane. Acestia au sarbatorit pana la miezul noptii. Tarabele cu mititei si cu bere au fost preferatele participantilor, iar pe strazile din jurul pietei abia se putea circula.
Sambata, in Piata Unirii au venit “Bere Gratis” si “Iris”, care au reusit sa incinga din nou atmosfera, iar duminica au fost prezenti pe scena, amenajata pe malul raului Crisul Repede, “Proconsul” si Analia Selis. De la manifestari nu au lipsit nici comerciantii cu obiecte de artizanat sau chinezarii.
Pe toata perioada “Toamnei Oradene”, zeci de lucratori din cadrul fortelor de ordine, jandarmi si politisti asigura ordinea publica in centrul municipiului resedinta a judetului Bihor.

Cele mai citite

Mesajul de Paști al Patriarhului Daniel: ,,Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Daniel a transmis credincioșilor un mesaj cu ocazia Sfintelor Paști: „Învierea din morţi a Domnului Iisus Hristos cel Răstignit este adevărul central al Sfintei...

Rezervele valutare ale BNR, în scădere

Rezervele valutare la Banca Naţională a României (BNR) totalizau 62,511 miliarde de euro la data de 30 aprilie 2024, în scădere cu 2,7% comparativ...

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...
Ultima oră
Pe aceeași temă