13.4 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuMarius Mihalache canta la sticle de suc

Marius Mihalache canta la sticle de suc

Palatul Colosseum s-a dovedit a fi joi seara neincapator pentru cei prezenti la evenimentul festiv care a marcat intrarea pe piata romaneasca a marcii Granini. Inca de la intrare, invitatii erau intampinati de tineri cu fetele acoperite de masti colorate si imbracati in tinute elegante, realizate din… hartie. Spectacolul, conceput ca o piesa de teatru desfasurata pe mai multe scene, a debutat cu un concert sustinut de Marius Mihalache, cel care a cucerit lumea cu tambalul sau.
Spre surprinderea invitatilor, Marius a cantat atat la tambal, care l-a facut celebru, cat si la sticle de suc, o combinatie de sunet inedita. Printre cei prezenti la eveniment s-au numarat Tora Vasilescu, Gabriel Cotabita, Cornel (Vank), Kamara (Alb si Negru), Gabriel Coveseanu si… Crina Matei, care il sorbea din ochi pe Marius. Este stiut faptul ca, desi Marius Mihalache este casatorit, cei doi traiesc de ceva vreme o poveste de dragoste.
Senzatia serii a fost o cascada de ciocolata, care a facut furori printre invitati. De la petrecerea Granini de la Palatul Colosseum nu au lipsit nici artificiile sau confetti, dintre care multe au aterizat chiar in ciocolata care curgea in valuri.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă