13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleIubita lui Cristiano Ronaldo intră în afaceri

Iubita lui Cristiano Ronaldo intră în afaceri

Tânăra de 26 de ani a făcut anunțul pentru cei 23,1 milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram, însă nu a precizat când produsele vor fi disponibile pentru cumpărare.

Așa cum și-a obișnuit fanii virtuali, frumoasa brunetă a postat trei fotografii, în care apărea îmbrăcată într-un trening de culoare nud, cu o imagine pitorească a orașului Torino în fundal.

Intitulând postarea „În curând, OM by G”, Georgina a dezvăluit astfel numele colecției viitoare. Iberica nu este străină de industria modei, deoarece atunci când l-a cucerit pe Ronaldo lucra ca asistentă de vânzări la un magazin Gucci din Madrid.

Anunțul lansării a fost primit cu entuziasm de către internauți, Georgina fiind asaltată cu mesaje de susținere, inclusiv de la sora fostului portar de la Arsenal, David Ospina: „Ce drăguț! Daaaa, vreau!” Unul dintre fani a scris: „Aștept cu nerăbdare și emoție acel moment”. Aceasta speră că propria colecție de haine va avea un succes la fel de mare ca cea a lui Ronaldo, întrucât linia sa „CR7” continuă să crească.

Și dacă e să ne luăm după relațiile sus-puse pe care le are, Georgina s-ar putea să dea lovitura! În urmă cu o lună, ea a dezvăluit că a primit o felicitare de Crăciun de la fosta regină a Spaniei. Impresionată peste măsură, ea a postat pe social media o fotografie a ilustrației, care a venit cu un salut personalizat semnat de mama actualului rege al Spaniei.

Chiar dacă acum un deceniu câștiga doar 9,50 lire pe oră ca bonă pentru o familie din Bristol, în prezent Georgina duce o viață de lux alături de Ronaldo, care îi oferă un buget lunar de cumpărături de 100.000 de euro.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă