25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăȘtirile zileiMinistrul Sănătății: Corupție în cazul medicului fals

Ministrul Sănătății: Corupție în cazul medicului fals

Ministrul a declarat miercuri că funcţionara de la DSP a răspuns că a făcut gestul din milă.

“Ştiţi care a fost replica funcţionarei de la DSP când a fost întrebată de ce a făcut acest lucru, a spus: din milă. Nici eu nu am înţeles de cine i-a fost milă şi cine i-a indus această milă faţă de cine”, a afirmat Pintea la Europa FM.

Întrebată dacă s-ar putea bănui că este vorba despre corupţie în acel caz, Sorina Pintea a răspuns: “Cu siguranţă, cu siguranţă, este principala bănuială”.

Ea a spus că vrea să vadă documentele în cazul cetăţeanului italian şi a spus că există mărturii că acesta a intrat în sala de operaţii.

“Vreau să văd documentele, să văd dacă efectiv a intrat în sala de operaţie, dar există mărturii că a făcut-o. Poate era un talent nativ ….”, a spus ministrul Sănătăţii.

Italianul care pretindea că este medic a fost depistat de poliţişti în timp ce încerca să iasă cu trenul din ţară, pe la Punctul de Frontieră Curtici, a informat IGPF.

Cele mai citite

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor, în următoarele zile. Temperaturile vor urca la 28 de grade, după 15 mai

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor ţării în următoarele zile, însă de la mijlocul săptămânii viitoare maximele termice vor atinge 28 de grade...

Taiwan, lovit de un cutremur

Taiwan a fost lovit de un cutremur cu magnitudine de 5.4, potrivit Reuters. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 25 kilometri. Conform Centrului chinez...
Ultima oră
Pe aceeași temă