21 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialAccident soldat cu trei morti la Galati

Accident soldat cu trei morti la Galati

Un accident rutier foarte grav, soldat cu moartea a trei persoane si ranirea foarte grava a unei tinere de 33 de ani careia medicii nu ii dau sanse de supravietuire, s-a produs sambata noapte pe strada Drumul Viilor din Galati, in momentul in care un autoturism ce rula cu viteza foarte mare a intrat in coliziune cu semiremorca unui TIR.
Accidentul s-a produs la ora unu fara douazeci de minute, la intersectia strazii Drumul Viilor cu Soseaua de Centura a Galatiului, in apropierea viaductului catre platforma siderurgica Mittal Steel. Dumitru Cioculescu, in varsta de 46 de ani, rula la volanul autoturismului cu numar de inmatriculare de Austria, spre iesirea din oras. Din cauza vitezei foarte mari, a pierdut controlul volanului si autoturismul a ajuns pe trotuarul din dreapta, intrand in plin in semiremorca unui TIR ce era parcata regulamentar. Din cauza impactului foarte puternic, soferul Dumitru Cioculescu si doua persoane care se aflau pe scaunele din dreapta, Doru Bogatu, 44 de ani, si Ioana P., 33 de ani, au decedat pe loc. O a patra persoana, aflata pe bancheta din spate a autoturismului, Mirela Bogatu, 33 de ani, a fost ranita foarte grav si a fost internata la Spitalul Clinic de Urgenta „Sf. Apostol Andrei” cu multiple traumatisme si fracturi, fiind in coma profunda. Medicii sunt rezervati in ceea ce priveste sansele sale de supravietiure. Subcomisarul Stefan Gohoreanu, de la Inspectoratul Judetean de Politie Galati, ne-a declarat ca o echipa complexa a efectuat primele cercetari la locul accidentului si prima concluzie este ca accidentul s-a produs din cauza vitezei foarte mari cu care rula soferul autoturismului. Cercetarile sunt continuate de o echipa de politisti de la Serviciul Politiei Rutiere.

Cele mai citite

VIDE O femeie de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte

O femeie în vârstă de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte, pe un traseu...

VIDE O femeie de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte

O femeie în vârstă de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte, pe un traseu...

Zelenski țintește NATO, UE și puterea armelor

Kievul rămâne secret cu privire la conținutul unui „plan de victorie”, pe care Zelenski vrea să-l discute întâi cu Joe Biden, săptămâna viitoare Pe lângă invitația...
Ultima oră
Pe aceeași temă