15.9 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăLifestyleCununie civilă de Dragobete: Lia Olguţa Vasilescu se căsătoreşte cu Claudiu Manda

Cununie civilă de Dragobete: Lia Olguţa Vasilescu se căsătoreşte cu Claudiu Manda

Potrivit apropiaţilor celor doi, Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda se vor căsători în Sala Mare a Primăriei Craiova, cununia civilă fiind programată pentru ora 16.00.
Ceremonia va fi oficiată de primarul Craiovei, Mihail Genoiu.
Aceleaşi surse spun că după cununie va urma o petrecere într-un local din zona centrală a oraşului Craiova, într-un restaurantul cu o capacitate maximă de 100 de locuri.
Pe 30 martie, Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda se vor cununa religios, urmând ca petrecerea să aibă loc într-un cort special amenajat pentru astfel de evenimente.
Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au fiecare câte un copil din căsniciile anterioare. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog.
Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Cele mai citite

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...

În ce condiții ar putea da România un sistem Patriot Ucrainei

Iohannis a declarat că inclusiv liderul de la Casa Albă ”a adus această chestiune în discuție”, iar președintele român a spus că este ”deschis...

Franța și China și-au dat mâna pe sub Rusia

Liderul de la Kremlin, Vladimir Vladimirovici Putin, s-a privit în oglindă și a jurat din nou, în fața singurei persoane care alege la...
Ultima oră
Pe aceeași temă