18.2 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSportFotbalGigi Becali, despre Marius Șumudică: "E băiat bun!"

Gigi Becali, despre Marius Șumudică: „E băiat bun!”

Gigi Becali a comentat recent despre Marius Șumudică, antrenorul echipei Rapid București, în urma informațiilor legate de clauza anti-circ pe care acesta o are în contract.

Ce spune Gigi Becali despre Marius Șumudică

Becali a sugerat că Șumudică este un tehnician care se lasă provocat ușor și că nu este bine să se facă glume pe seama sa, mai ales având în vedere că patronul Rapidului, Dan Șucu, nu agreează astfel de episoade.

După meciul din etapa a 14-a din Superliga României, în care FCSB și Rapid București au terminat la egalitate, 0-0, Becali a subliniat că atitudinea lui Șumudică poate fi influențată de provocările venite din partea altor persoane din fotbalul românesc.

Aceste declarații au venit în contextul unei întâlniri foarte urmărite de fani, având loc pe Arena Națională, în fața a aproximativ 40.000 de spectatori.

Becali a lăsat de înțeles că situația dintre cele două echipe rivale poate deveni tensionată, mai ales când se discută despre antrenorii lor și comportamentul acestora pe teren și în afara lui.

Nu, eu glumesc cu el. Da nu-i fac bine lui. Nu-i bine pentru el. Că nu-i place lui Șucu, și nu le place nici la ăștia. Hai să-ți spun ceva, Șumudică e băiat bun. Ca atare să nu-l incităm că el abia așteaptă. Nu e bine să-i facem rău, înțelegi? El abia așteaptă glume. Și nu e bine pentru el. Că un antrenor trebuie să fie antrenor, nu să glumească. Îi facem rău… Pentru ce? Că el e băiat bun. Lasă omul în pace, ce ai cu el, a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Prestație dezamăgitoare pentru Florinel Coman la Al-Gharafa! Românul a ieșit accidentat

Florinel Coman, fost jucător al FCSB, a avut un meci dificil în Qatar Stars League, încheind partida cu o accidentare și o notă sub...

Moment emoţionant la concertul lui Adele din Las Vegas! De ce s-a întrerupt concertul

În cadrul concertului său din Las Vegas, Adele a trăit un moment de mare emoție atunci când a remarcat-o în public pe Celine Dion,...

Meta construiește un motor de căutare AI pentru a reduce dependența de Google și Bing

Meta Platforms lucrează la un motor de căutare bazat pe inteligență artificială în încercarea de a reduce dependența de Google și Microsoft, scrie The...
Ultima oră
Pe aceeași temă