15.2 C
București
vineri, 25 octombrie 2024
AcasăSportFotbalFlorin Prunea, reacție dură după Rangers - FCSB 4-0

Florin Prunea, reacție dură după Rangers – FCSB 4-0

FCSB a suferit joi seară prima înfrângere din Europa League, 0-4 cu Rangers. Aceasta a venit după ce roș-albaștrii reușiseră două victorii convingătoare în primele două etape ale competiției: un 4-1 împotriva celor de la RFS și un 1-0 în fața lui PAOK, în Salonic.

Fostul internațional român Florin Prunea a avut o reacție dură după meciul cu Rangers, exprimându-și dezamăgirea față de performanța echipei. Printre comentariile sale, Prunea a declarat că FCSB nu ar fi trebuit să-l folosească pe Alexandru Pantea în această partidă, sugerând că acesta nu era pregătit pentru un meci de o asemenea intensitate.

De asemenea, el a subliniat că echipele românești, inclusiv FCSB, nu dispun de condiția necesară pentru a evolua la un nivel înalt din trei în trei zile, ceea ce le afectează performanțele în competițiile internaționale.

Florin Prunea a reacționat

„Eu am fost singurul care am crezut că FCSB nu va odihni pe nimeni, dar uite că n-am avut dreptate. E clar că cei de la FCSB și echipele din România nu pot duce meciuri din trei în trei zile, din punctul meu de vedere.

Dar aseară a fost un moment extrem de important. Sigur, urmeză meciul cu Rapidul. A ajuns să fie mai important decât un FCSB – Dinamo. Aseară era de închis un obiectiv.

Nu poți să joci cu Pantea fundaș dreapta. Așa suntem noi românii, să ne umflăm în pene. I-am văzut pe cei de la Rangers cu Kilmarnock și toți am zis că o să câștige FCSB-ul”, a spus Florin Prunea, potrivit DigiSport.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Radu Drăgușin, prestație ezitantă în Europa League! Ce notă a primit românul

Drăgușin a fost titular și integralist în partida din Europa League dintre Tottenham și AZ Alkmaar, însă prestația sa a primit o apreciere rezervată...

Kylian Mbappe a câștigat procesul cu PSG! Ce sumă colosală a primit francezul

Superstarul francez Kylian Mbappe a câștigat recent un proces împotriva fostului său club, Paris Saint-Germain, obținând o sumă de 55 de milioane de euro...

Tractor 100% românesc făcut într-un oraș din Oltenia

O companie din Craiova va investi într-o fabrică de tractoare, care va fi construită și cu ajutorul fondurilor europene. În noua fabrică se va...
Ultima oră
Pe aceeași temă