17.8 C
București
joi, 24 octombrie 2024
AcasăȘtirile zileiInteligența Artificială de pe Samsung va opera și în limba română

Inteligența Artificială de pe Samsung va opera și în limba română

Samsung va extinde suportul pentru Galaxy AI, incluzând noi limbi, printre care și limba română.

Inteligența Artificială de pe Samsung va opera și în limba română

Curând, utilizatorii anumitor telefoane Samsung vor putea beneficia de funcțiile avansate de inteligență artificială, inclusiv posibilitatea de a lucra cu texte în română.

Printre funcțiile ce vor suporta limba română se numără Live Translate, care poate traduce vocea în timp real în cadrul unui apel sau poate transcrie discuțiile din întâlniri.

CITEȘTE ȘI – Apple reduce producția pentru noua serie de iPhone 16 cu 10 milioane de unități

Această extindere a suportului lingvistic vine într-un val mai larg, care va adăuga și limbile olandeză, suedeză și turcă, precum și noi variante dialectale pentru limbi deja suportate, cum ar fi chineza tradițională și portugheza.

Cu această actualizare, suita Galaxy AI va ajunge să sprijine 20 de limbi, contribuind la o experiență mai accesibilă și personalizată pentru utilizatorii globali.

Samsung este o companie sud-coreeană multinațională, cu sediul în Seul, care este recunoscută ca unul dintre cei mai mari jucători din industria tehnologică la nivel mondial.

Fondată în 1938 de Lee Byung-chul ca o mică firmă de comerț, Samsung a evoluat rapid și s-a diversificat, devenind un conglomerat vast care activează în numeroase domenii, inclusiv electronică, construcții, industrie chimică și servicii financiare.

Una dintre cele mai cunoscute divizii ale Samsung este Samsung Electronics, care este lider mondial în producția de produse electronice, inclusiv smartphone-uri, televizoare, electrocasnice și componente electronice, cum ar fi cipuri de memorie.

În special, smartphone-urile Samsung Galaxy au avut un impact semnificativ pe piața globală, fiind populare datorită designului lor elegant, performanței ridicate și inovațiilor tehnologice.

Samsung Display, o altă divizie importantă, este lider în producția de panouri OLED, care sunt utilizate în multe dispozitive electronice, de la telefoane mobile la televizoare. Tehnologia OLED a permis dezvoltarea unor ecrane cu culori vibrante și un contrast excelent.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

VIDEO Peste 230 de percheziții în cadrul operațiunii „Jupiter“

Poliţiştii efectuează, joi, peste 200 de percheziţii în cadrul Operaţiunii „Jupiter'', sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a...

Bogdan Simionescu, fostul vicepreşedinte al Academiei Române, a murit

Fostul vicepreședinte al Academiei Române, Bogdan Simionescu, a murit joi, la vârsta de 76 de ani, conform anunțului făcut de instituție. Bogdan Simionescu a murit O...

Companiile multinaționale din România se confruntă cu provocări crescute în raportarea fiscală, conform studiului Deloitte

Majoritatea companiilor multinaționale din întreaga lume, inclusiv cele din România, se așteaptă la o creștere a obligațiilor de raportare fiscală, în urma numeroaselor reglementări...
Ultima oră
Pe aceeași temă