18.1 C
București
miercuri, 23 octombrie 2024
AcasăSocialEvenimentLaura Crișan ar fi comandat uciderea lui Ioan Crișan, tatăl său

Laura Crișan ar fi comandat uciderea lui Ioan Crișan, tatăl său

Ancheta privind moartea omului de afaceri arădean Ioan Crișan, care a murit în primăvara anului 2021 după ce mașina sa a explodat într-o parcare, a luat o nouă turnură.

Laura Crișan ar fi comandat uciderea lui Ioan Crișan, tatăl său

Polițiștii și procurorii au efectuat miercuri dimineață percheziții la locuința fiicei lui Ioan Crișan, Laura Crișan, existând suspiciuni că aceasta ar fi comandat asasinatul.

Potrivit surselor citate de G4Media, prima ipoteză a anchetatorilor este că motivația ar fi legată de o dispută legată de moștenirea omului de afaceri.

CITEȘTE ȘI – Criminal român, extrădat din Germania. A fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru omor

Anchetatorii iau în calcul acuzații grave, precum omor calificat și instigare la omor calificat. Se presupune că fapta a fost comisă din interes material, pe fondul unor conflicte între fiica lui Ioan Crișan și tatăl său, care ar fi intenționat să o dezmoștenească, lăsând afacerea fostului ginere. De asemenea, se vehiculează că atacul ar fi fost realizat printr-un dispozitiv de declanșare la distanță.

Aceasta este o nouă evoluție în cazul care a șocat opinia publică, aducând în prim-plan posibilele conflicte familiale și miza economică din spatele acestei tragedii.

„Procurorii Secţiei de Urmărire Penală a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi ofiţeri din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române efectuează, în această dimineaţă, şapte percheziţii domiciliare în cauza privind săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui om de afaceri din Arad, la data de 29 mai 2021.

Dosarul privind explozia unui autoturism marca Mercedes Benz în parcarea magazinului Profi, din cartierul Vlaicu – zona Lebăda, din Arad, în dimineaţa zilei de 29.05.2021, a fost preluat de PÎCCJ de la parchetul local având în vedere complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave.

În vederea unei bune înfăptuiri a actului de justiţie, au fost alocate importante resurse umane şi logistice de către Poliţia Română, care şi-au desfăşurat activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală”, transmite Parchetul General, într-un comunicat de presă.

Ioan Crișan, omorât în stil mafiot

Pe 29 mai 2021, omul de afaceri Ioan Crișan a murit într-un incident șocant, după ce mașina sa a explodat în parcarea unui supermarket din Arad. În urma tragediei, pe 31 mai, Parchetul General a anunțat deschiderea unei anchete pentru omor calificat cu premeditare, având suspiciuni că explozia a fost provocată intenționat.

Ioan Crișan era proprietarul uneia dintre puținele ferme de somn african din Europa de Est, situată pe terenul unei foste fabrici de cânepă, la câțiva kilometri de municipiul Arad.

Ferma sa era cunoscută pentru folosirea apei termale dintr-un foraj adânc de 900 de metri, care alimenta 22 de bazine populate cu zeci de tone de pește.

Această afacere unică în zonă a contribuit la succesul său, însă ancheta privind moartea sa se concentrează acum pe posibilele motive și conflicte din viața personală și de afaceri.

Explozia care a cauzat moartea lui Crișan este considerată un act de violență extremă, iar autoritățile au început cercetările pentru a descoperi adevărul din spatele acestei tragedii.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Viorel Hrebenciuc l-a rugat pe Gigi Becali să-l bage pe George Simion în turul doi la prezidențiale

Gigi Becali, patronul echipei FCSB și candidat AUR la alegerile parlamentare, a făcut o declarație surprinzătoare în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV. https://www.youtube.com/watch?v=3OEo4d1VbK4 El a...

AEP, Autoritatea Electorală Permanentă, oferă bani pentru alegerile prezidențiale: cum devii membru în secțiile de votare

Pentru a deveni membru al unei secții de votare în cadrul alegerilor prezidențiale și parlamentare din România, procesul implică mai mulți pași și respectarea...

Casele de marcat fără QR scapă temporar de sancțiuni: Guvernul oferă un răgaz

Sancțiunile pentru bonurile fără QR au fost amânate prin Ordonanță de Urgență Guvernul a adoptat, miercuri, o ordonanță de urgență care modifică articolul 2 din...
Ultima oră
Pe aceeași temă