16.7 C
București
marți, 22 octombrie 2024
AcasăPoliticăContestația candidaturii Dianei Şoşoacă la Senat, respinsă de Tribunalul Bucureşti

Contestația candidaturii Dianei Şoşoacă la Senat, respinsă de Tribunalul Bucureşti

Tribunalul București a respins marți, ca neîntemeiată, contestația depusă de Amalia Bellantoni împotriva candidaturii Dianei Șoșoacă la alegerile parlamentare.

Contestația candidaturii Dianei Şoşoacă la Senat, respinsă de Tribunalul Bucureşti

Bellantoni, fostă membră a partidului SOS România, a contestat candidatura acesteia, însă decizia instanței nu este definitivă și poate fi atacată prin apel.

Diana Șoșoacă este o figură controversată în politica românească, iar acest caz adaugă o nouă etapă în cadrul competiției electorale în care este implicată.

„Respinge contestaţia, ca neîntemeiată. Hotărârea se afişează, în mod vizibil, la sediul Tribunalului Bucureşti. Cu drept de apel în termen de 48 de ore de la pronunţare, cererea de apel urmând a se depune la Curtea de Apel Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii”, se arată în hotărârea tribunalului.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Mircea Geoană: „Există un risc ca în Parlamentul din România de anul viitor să avem spre 30% forţe pro-Moscova”

Mircea Geoană, candidat la alegerile prezidențiale din 2024, a făcut o declarație controversată cu privire la influența externă și la dinamica politică internă din...

Louis Munteanu, accidentare serioasă! Atacantul lui CFR Cluj va lipsi trei săptămâni

Fotbalistul Louis Munteanu de la CFR Cluj a suferit o leziune musculară și va lipsi de pe teren aproximativ trei săptămâni. CFR Cluj se confruntă...

Ciolacu: Dacă nu împuşcăm preşedinţii, atunci îi facem de râs

Preşedintele PSD a declarat că românii au talentul de a demitiza orice politician Întrebat la emisiunea Morning Glory care este primul lucru pe care îl...
Ultima oră
Pe aceeași temă