18.5 C
București
marți, 22 octombrie 2024
AcasăLifestyleMonica Niculescu şi Cristina Bucşa, în sferturile probei de dublu la Tokyo

Monica Niculescu şi Cristina Bucşa, în sferturile probei de dublu la Tokyo

Perechea româno-spaniolă formată din Monica Niculescu și Cristina Bucșa a reușit să se califice în sferturile de finală ale probei de dublu la turneul WTA 500 de la Tokyo, după o victorie dificilă, scor 4-6, 6-4, 10-8, împotriva cuplului format din Tereza Mihalikova (Slovacia) și Olivia Nicholls (Marea Britanie).

Monica Niculescu şi Cristina Bucşa, în sferturile probei de dublu la Tokyo

Niculescu și Bucșa, cotate cu a patra șansă la câștigarea turneului, au obținut această victorie după o luptă de o oră și 43 de minute.

Acestea și-au asigurat astfel un cec în valoare de 8.510 dolari și 108 puncte WTA la dublu.

În următoarea rundă, ele vor înfrunta câștigătoarele partidei dintre echipa japoneză Shuko Aoyama/Eri Hozumi și perechea mexicano-rusă Giuliana Olmos/Alexandra Panova.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Cui i se potrivește o cabină de duș cu funcție de cromoterapie?

O zi agitată, stresantă, cu multe task-uri care pare să ne acapareze toată energia sunt cele mai bune motive pentru un duș relaxant...

Rusia acuză Occidentul de amestec în alegerile din Republica Moldova și respinge acuzațiile ce i se aduc

Rusia a respins acuzaţiile de imixtiune în afacerile interne ale Republicii Moldova şi a denunţat amestecul occidental în alegerile prezidenţiale şi referendumul privind aderarea...

Gigi Becali, reacție după decesul tatălui lui Adrian Șut. „Și mie mi-a murit tatăl. A murit, l-am îngropat, la revedere”

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o reacție controversată în legătură cu absența mijlocașului Adrian Șut, care și-a pierdut recent tatăl. Gigi Becali, reacție controversată Becali...
Ultima oră
Pe aceeași temă