18.5 C
București
marți, 22 octombrie 2024
AcasăSportFotbalFCU Craiova 1948 s-a despărțit de Marius Croitoru

FCU Craiova 1948 s-a despărțit de Marius Croitoru

FCU Craiova 1948 a anunțat rezilierea de comun acord a contractului cu antrenorul Marius Croitoru, care fusese numit la sfârșitul lunii mai 2024.

FCU Craiova 1948 s-a despărțit de Marius Croitoru

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, clubul a mulțumit tehnicianului pentru activitatea depusă și i-a urat succes în continuare.

În vârstă de 44 de ani, Croitoru a obținut, în actuala ediție a Ligii a II-a, 3 victorii, 5 egaluri și 2 înfrângeri, lăsând echipa pe locul 12, cu 14 puncte după 10 etape.

Croitoru semnase un contract de doi ani cu FCU Craiova 1948 la 28 mai 2024, dar parcursul echipei în acest sezon a dus la această despărțire prematură.

„Clubul nostru si Marius Croitoru au decis de comun acord rezilierea contractului de colaborare. Mulţumim pentru activitatea depusă la FCU 1948 şi îi dorim mult succes pe viitor”, transmite clubul oltean pe pagina oficială de Facebook.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Mai multe personalități și instituții din România și străinătate au fost decorate de Familia Regală

Ambasadorul Gabriela Dancău, cantautorul Nicu Alifantis, generalul (r) Corneliu Postu, fost director al Statului Major al Apărării, se numără printre personalităţile decorate, luni seară,...

Cum să alegi o imprimantă industrială pentru ambalaje, potrivită afacerii tale

Îți dorești să îți duci afacerea la un nou nivel, dar te simți copleșit de opțiunile disponibile pe piață? Alegerea unei imprimante industriale potrivite...

Cash-ul, haina care ține de cald tranzacțiilor

Sunt provocări care au un impact semnificativ asupra pieței imobiliare, dar și asupra economiei, în general. Nu trebuie să fii expert în finanțe, ca...
Ultima oră
Pe aceeași temă