12.6 C
București
luni, 21 octombrie 2024
AcasăSocialEducațieRecunoașterea liderilor din Educație, la Opera Națională București

Recunoașterea liderilor din Educație, la Opera Națională București

Directorul Anului 2024 va primi un premiu în valoare de 3.500 de euro

Asociația pentru Valori în Educație (AVE), cunoscută pentru inițiativele sale de transformare a școlii din România, organizează pentru al optulea an consecutiv, „Gala Premiilor pentru Directorii Anului”. Evenimentul își propune să aducă în lumina reflectoarelor, lideri din școlile românești, cei care fac diferența prin proiecte inovatoare și dedicare pentru elevi și comunitate.

Anul acesta, AVE a primit 194 de înscrieri din partea directorilor care s-au remarcat la categoriile Inovare, Antreprenoriat și Egalitate de Șanse. Pe 24 octombrie, în cadrul Galei, care va avea loc la Opera Națională București, vor fi desemnați câștigătorii pentru fiecare categorie, iar unul dintre aceștia va primi prestigiosul titlu de Directorul Anului 2024.

Selecția a fost realizată în mai multe etape, inclusiv o noutate regională, cu jurizări organizate la Craiova, Galați, Oradea și Cluj-Napoca. Câștigătorii acestor etape au intrat în competiția națională, iar acum au șansa de a câștiga premiul de 3.500 de euro și sprijin în Programul de Transformare a Școlilor, coordonat de AVE.

„Gala Premiilor pentru Directorii Anului” este un omagiu adus celor care, prin inițiativele lor, contribuie la un sistem educațional mai bun, demonstrând că școlile din România pot deveni adevărate comunități de învățare.

Dana Macsim
Dana Macsimhttps://www.romanialibera.ro
Dana Macsim este o profesionistă experimentată în jurnalism și comunicare, cu o carieră diversificată în mass-media și educație. A fost editor și prezentator de știri la Realitatea Plus din București, rol pe care l-a ocupat din decembrie 2019 până în iulie 2024. Începând cu 1 iulie 2024, Dana s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, a lucrat la Prima tv, Național Tv, Profit.ro și Money Channel în aceleași funcții. Dana a fost coordonator de marketing și comunicare la TCE 3 Brazi Group și expert în comunicare la Agenția pentru Dezvoltare Regională – Nord-Est. De asemenea, a fost manager la Centrul pentru Artă și Cultură Neamț și copywriter la Opera Comică pentru Copii din București. Pe lângă activitatea în jurnalism, Dana a fost și este profesor de limba franceză și de limba și literatura română la diverse instituții de învățământ. Dana deține un master în Comunicare de la Universitatea din București și este traducător și interpret certificat pentru limba franceză.
Cele mai citite

FCSB câștigă cu 2-0 în Eternul Derby! Dinamo fără șanse reale la poarta lui Târnovanu – VIDEO

FCSB a obținut o victorie cu 2-0 în fața rivalei Dinamo, într-un meci dominat de echipa roș-albastră, în timp ce „câinii” nu au reușit...

Striperul Ciucă face furo(u)ri – Academia Catavencu

Nicolae Ciucă, perseverentul candidat care și-a pus pe afișe titulatura general (r), crezând că ne dă gata, se avântă din nou pe tărâmul...

Parchet și umiditate: prezentare generală a recomandărilor

Lemnul și apa nu se amestecă bine, dar, bineînțeles, puteți instala parchet din lemn în casa dvs. fără a fi nevoie să vă panicați...
Ultima oră
Pe aceeași temă