12.6 C
București
luni, 21 octombrie 2024
AcasăSportFotbalDaniel Bîrligea se va opera. Cât timp va lipsi atacantul celor de...

Daniel Bîrligea se va opera. Cât timp va lipsi atacantul celor de la FCSB

Daniel Bîrligea, autorul primului gol în victoria FCSB-ului împotriva lui Dinamo, va fi supus unei intervenții chirurgicale minore și va lipsi câteva zile de pe teren.

Daniel Bîrligea, atacantul echipei FCSB, se pregătește să treacă printr-o intervenție chirurgicală la nas, după ce a contribuit semnificativ la victoria echipei sale în derby-ul cu Dinamo, scor 2-0. Meciul, disputat pe Arena Națională în fața a peste 46.000 de fani, a fost marcat de golurile lui Bîrligea, în minutul 26, și Alexandru Musi, în al treilea minut al prelungirilor. Anunțul despre operația lui Bîrligea a fost făcut de patronul FCSB, care a declarat că atacantul va lipsi doar câteva zile, fiind vorba despre o intervenție minoră.

Bîrligea, între operație și suspendare

Deși operația nu va necesita o absență îndelungată, este puțin probabil ca Bîrligea să fie prezent la următorul meci important al echipei din Europa League, împotriva lui Rangers. În plus, atacantul va lipsi cu siguranță din confruntarea de campionat cu Rapid, programată duminică, de la ora 21:00, din cauza suspendării primite în urma cartonașului galben văzut în derby-ul cu Dinamo. Acest lucru vine într-un moment crucial pentru echipa sa, care se luptă pentru menținerea poziției de lider în Superliga și pentru performanțe în competițiile europene.

„Îmi merge bine momentan, mă simt bine. Ne creăm ocazii și astfel ajung să finalizez. Avem jucători de calitate, luptăm cu toții pentru un obiectiv, sperăm să continuăm așa și să avem meci de meci stadionul plin”, a declarat atacantul.

„Avem goluri și pentru Rangers”, a mai adăugat Bîrligea, arătându-se optimist înainte de duelul din Europa League.

Deși va lipsi cu siguranță din meciul cu Rapid, din cauza suspendării, recuperarea rapidă după operație îi va permite să fie disponibil pentru următoarele meciuri importante ale FCSB, într-un moment crucial al sezonului.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Percheziții domiciliare într-un dosar ce investighează infracțiuni de înșelăciune în domeniul asigurărilor

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, împreună cu echipe din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca și Dej, desfășoară 11 percheziții domiciliare într-un dosar...

Alexandru Musi, eroul derby-ului! „Cea mai mare bucurie din carieră”

FCSB a câștigat cu 2-0 derby-ul împotriva lui Dinamo, cu goluri marcate de Bîrligea și Alexandru Musi, tânărul care și-a exprimat satisfacția pentru cea...

Fetiță de șase ani mușcată de un câine de rasă care a ieșit dintr-o curte din Capitală

O fetiță în vârstă de șase ani a fost mușcată de față de un câine agresiv care a ieșit dintr-o curte din sectorul 4...
Ultima oră
Pe aceeași temă