5.5 C
București
luni, 21 octombrie 2024
AcasăSportFotbalAlexandru Musi, eroul derby-ului! "Cea mai mare bucurie din carieră"

Alexandru Musi, eroul derby-ului! „Cea mai mare bucurie din carieră”

FCSB a câștigat cu 2-0 derby-ul împotriva lui Dinamo, cu goluri marcate de Bîrligea și Alexandru Musi, tânărul care și-a exprimat satisfacția pentru cea mai importantă reușită din cariera sa de până acum.

Alexandru Musi, tânărul jucător al FCSB, a fost eroul serii după ce a înscris în prelungirile meciului împotriva lui Dinamo, în derby-ul României. Pentru Musi, golul marcat în minutul 90+3 a fost primul său într-un derby de asemenea calibru, iar bucuria sa a fost evidentă în declarațiile de după meci. Jucătorul, despre care Gigi Becali afirmase anterior că are probleme cu greutatea, a dovedit că poate fi decisiv în momentele importante, contribuind la victoria care a urcat echipa sa pentru prima dată în zona de play-off, pe locul 5, cu 19 puncte.

Musi, decisiv în prelungiri

În urma victoriei, FCSB se află acum la egalitate de puncte cu echipe precum CFR Cluj, Oțelul și Petrolul, consolidându-și poziția în clasament. De asemenea, acest succes marchează al doilea gol al lui Musi în acest sezon, după ce a înscris și în prima etapă, în egalul cu Universitatea Cluj, scor 1-1.

„Aceasta este cea mai mare bucurie a mea de când mi-am început cariera de fotbalist”, a declarat Musi după meci. Tânărul jucător a evidențiat și efortul colectiv al echipei: „O victorie meritată, am muncit mult. Mă bucur că am reușit să luăm cele trei puncte.”

Musi, un talent crescut la FCSB

Alexandru Musi este un produs al academiei FCSB, însă a trecut prin două împrumuturi recente, la Poli Iași în iunie 2023 și la Petrolul Ploiești în septembrie 2023, unde a avut ocazia să câștige experiență și să se dezvolte ca jucător. Reîntors la echipa sa de bază, tânărul fotbalist a demonstrat că împrumuturile i-au fost benefice, revenind cu mai multă maturitate și dornic să își câștige un loc de titular.

„Noi, de la începutul meciului, am zis că trebuie să ne facem jocul, să nu intrăm în clinciuri, în înjurături, ne-am văzut de jocul nostru și am ieșit învingători”, a explicat el.

„Am simțit că trebuie să lupt pentru echipa mea, ca la final să ieșim să cântăm alături de galeria noastră frumoasă,” a adăugat el.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Scor preliminar strâns la referendumul din Republica Moldova: DA 50,08% și NU 49,92%

La referendum alegătorii au avut de răspuns la întrebarea: Susțineți modificarea Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană? Până în această dimineață, la...

VIDEO 110 percheziții desfășurate de oamenii legii în cadrul operațiunii „Jupiter“

Poliţiştii, sub supravegherea procurorilor, efectuează în această dimineață 110 percheziţii domiciliare şi pun în executare 54 de mandate de aducere, într-un dosar privind desfășurarea...

Acțiune de 12 ore a salvamontiștilor pentru salvarea a trei turiști rămași

Salvamontiştii şi jandarmii montani din Argeş au acţionat timp de peste 12 ore, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru salvarea unui grup de...
Ultima oră
Pe aceeași temă