9 C
București
vineri, 18 octombrie 2024
AcasăSocialEvenimentAccident rutier în Defileul Jiului: două persoane rănite la spital

Accident rutier în Defileul Jiului: două persoane rănite la spital

Un accident rutier a avut loc vineri, 19 octombrie, pe Defileul Jiului, din cauza unei depășiri neregulamentare. Două persoane au fost rănite în urma accidentului și au ajuns la spital.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri, care au constatat faptul că un bărbat de 55 de ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Târgu-Jiu către Petroșani, de pe Defileul Jiului, ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară a unei autoutilitare, condusă de un bărbat de 43 de ani, din orașul Tismana, intrând în coliziune cu un autoturism condus, din sens opus, de un târgujian de 58 de ani, care ulterior au ricosat în autoutilitară.

În urma evenimentului rutier, conducătorul unuia dintre autoturisme și alte două pasagere au suferit leziuni și toți au fost transportați la spital, pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Alin Ion
Alin Ion
Alin este un jurnalist din Târgu Jiu cu o vastă experiență în domeniul presei scrise și audiovizuale. Absolvent al Colegiului Național "Spiru Haret" din Târgu Jiu și licențiat al Facultății de Filosofie-Jurnalism. Alin și-a început cariera ca reporter la „Ora Gorjului" în 1998. A deținut poziții de redactor-șef la publicații precum „Informația Gorjului" și "Gazeta de Sud", redacția Tg. Jiu, posturile Gorj Tv și Radio Târgu Jiu, șef de redacție Tg. Jiu la Adevărul de Seară și a colaborat ca corespondent pentru publicații importante, inclusiv "Evenimentul Zilei" și "Adevărul", unde a publicat mii de articole. De asemenea, a fost realizator de emisiuni radio și TV, și a primit numeroase distincții, inclusiv premiul „Cel mai bun jurnalist" în cadrul Galei Premiilor Antena 1 Târgu Jiu. În prezent, Alin este redactor la Gorj Online și realizator de emisiuni la Radio Accent și Accent TV.
Cele mai citite

CNSM menține amortizorul anticiclic de capital la 1% în contextul riscurilor sistemice

În cea de-a treia ședință din acest an, Consiliul general al Comitetului Național pentru Supravegherea Macroprudențială (CNSM), compus din reprezentanți ai Băncii Naționale a...

Cazinoul din Constanța întredeschide ușa, după 4 ani de reabilitare

Toate elementele decorative vor arăta la fel ca acum 100 de ani, spun constructorii, pentru că sunt refăcute după modelul original. Deși la începutul anului,...

Meta colaborează cu o companie de la Hollywood pentru noul model AI de generare video, Movie Gen

Meta, compania-mamă a Facebook, a anunțat joi un parteneriat cu Blumhouse Productions, cunoscută pentru filmele de groază de succes „The Purge” și „Get Out”,...
Ultima oră
Pe aceeași temă