14 C
București
vineri, 18 octombrie 2024
AcasăSportFotbalDinu Gheorghe, ironii la adresa lui Dan Șucu

Dinu Gheorghe, ironii la adresa lui Dan Șucu

Dinu Gheorghe a reacționat vehement după ce Dan Șucu l-a acuzat că a contribuit la declinul Rapidului, înainte ca echipa să ajungă în faliment.

Dinu Gheorghe și-a exprimat nemulțumirea față de aceste acuzații, afirmând că nu este corect ca el să fie învinuit pentru situația prin care a trecut clubul.

El a folosit un discurs foarte dur la adresa lui Dan Șucu, spunând că acesta nu înțelege istoria și complexitatea echipei Rapid.

Ce spune Dinu Gheorghe

Dinu Gheorghe l-a numit pe Dan Șucu „un stelist”, insinuând că acesta nu ar avea o legătură autentică cu spiritul și tradițiile clubului Rapid.

Conflictul verbal dintre cei doi a pus în lumină tensiunile existente în jurul trecutului și prezentului clubului, evidențiind sentimentele puternice pe care ambele părți le au față de modul în care este gestionată echipa în noua sa eră.

Îi doresc să facă la Rapid mai mult decât a făcut George Copos, așa să fie. Sigur, pentru ce investiții face, pentru câți bani bagă, jos pălăria, dar să te apuci să te lași influențat de oameni care-ți bagă fel de fel de idei în cap și tu să le spui public, nu se poate. Niculae a fost acolo președinte, dar nu cred că a decis el ce trebuia să decidă. Nu vreau să dau niciun nume, e Rapidului domnului Șucu, nu mai e Rapidul suporterilor. În clipa de față, domnul Șucu nu poate să conteste ce a fost la Rapid înainte de faliment. Nu știa unde e stadionul din Giulești în perioada aia. Un stelist vine să ne spună nouă ce a fost la Rapid…. Nu te apuca să dai cu noroi în niște oameni, a declarat Dinu Gheorghe, potrivit Digisport.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

A murit Constantin Anghelache, fost președinte la Dinamo și Rapid!

Constantin Anghelache, fost președinte al cluburilor Dinamo și Rapid, s-a stins din viață joi noaptea, la vârsta de 78 de ani. Constantin Anghelache a fost...

Netanyahu spune că pacea este mai aproape după uciderea lui Yahya Sinwar, liderul Hamas

Moartea liderului mişcării palestiniene Hamas, Yahya Sinwar, oferă şansa păcii în Orientul Mijlociu, a declarat joi seară premierul israelian Benjamin Netanyahu, potrivit Pro Tv. El...

ANAF avertizează despre o nouă campanie de e-mailuri false. La ce trebuie să fim atenți

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) atrage atenția asupra unei noi serii de e-mailuri frauduloase, care pretind a fi transmise în numele instituției. Aceste...
Ultima oră
Pe aceeași temă