7.7 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒSportTenisJaqueline Cristian, eliminatฤƒ รฎn optimile turneului WTA 500 de la Ningbo de...

Jaqueline Cristian, eliminatฤƒ รฎn optimile turneului WTA 500 de la Ningbo de Karolina Muchova!

Jaqueline Cristian nu a reuศ™it sฤƒ treacฤƒ de optimile de finalฤƒ ale turneului WTA 500 de la Ningbo, fiind รฎnvinsฤƒ de jucฤƒtoarea cehฤƒ Karolina Muchova รฎn douฤƒ seturi, cu un scor de 6-2, 6-1.

Meciul dintre Cristian ศ™i Muchova s-a desfฤƒศ™urat pe parcursul a o orฤƒ ศ™i 18 minute, timp รฎn care romรขnca, ocupanta locului 73 รฎn clasamentul WTA, a avut dificultฤƒศ›i รฎn a-ศ™i gฤƒsi ritmul. Muchova a รฎnceput meciul รฎntr-o formฤƒ excelentฤƒ, conducรขnd cu 4-0 ศ™i 5-1 รฎn setul รฎntรขi, รฎnainte de a รฎncheia setul cu un 6-2.

Deศ™i รฎn setul al doilea jocul a pฤƒrut mai echilibrat la รฎnceput, Muchova a reuศ™it sฤƒ รฎศ™i impunฤƒ din nou stilul de joc, cรขศ™tigรขnd cinci game-uri consecutive pentru a-ศ™i asigura victoria. Acesta este al treilea succes al cehoaicei รฎn faศ›a lui Cristian, aceasta nereuศ™ind sฤƒ cรขศ™tige vreun set รฎn confruntฤƒrile directe, inclusiv o รฎntรขlnire recentฤƒ la Beijing.

Adversar mult prea dificil pentru romรขncฤƒ

Dupฤƒ aceastฤƒ victorie, Muchova se va confrunta รฎn sferturile de finalฤƒ ale turneului cu Anna Kalinskaya, care a trecut de Yue Yuan cu 6-3, 6-3.

Deศ™i a avut o sฤƒptฤƒmรขnฤƒ tumultoasฤƒ, Cristian a reuศ™it sฤƒ ajungฤƒ direct รฎn optimile de finalฤƒ ale turneului de la Ningbo, o performanศ›ฤƒ rarฤƒ avรขnd รฎn vedere cฤƒ a pierdut รฎn prima rundฤƒ a calificฤƒrilor รฎn faศ›a Kathinke Von Deichmann. Totuศ™i, ศ™ansele i-au surรขs, deoarece unele jucฤƒtoare de top s-au retras, iar romรขnca a beneficiat de o intrare directฤƒ pe tabloul principal.

Abandonul jucฤƒtoarei Emma Navarro, semifinalistฤƒ la US Open, a permis lui Cristian sฤƒ รฎศ™i continue parcursul, deศ™i a avut o misiune extrem de dificilฤƒ รฎn faศ›a Muchovei. Cu toate acestea, eliminarea din optimile turneului marcheazฤƒ un alt moment greu pentru Jaqueline Cristian, care a avut un final de an mai puศ›in reuศ™it.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoศ™ are o vastฤƒ experienศ›ฤƒ รฎn domeniul jurnalismului sportiv ศ™i al comentariilor sportive, activรขnd pe principalele canale de televiziune din Romรขnia. รŽn prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiศ›ii importante de fotbal, tenis, รฎnot ศ™i polo. Anterior, รฎntre februarie 2021 ศ™i septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea ศ™tirilor ศ™i administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

1.000.000 de euro a cรขศ™tigat un proxenet de pe urma exploatฤƒrii sexuale a unei singure femei

Un proxenet din judeศ›ul Gorj a reuศ™it sฤƒ cรขศ™tige un milion de euro de pe urma exploatฤƒrii sexuale รฎn Marea Britanie a unei singure...

Douฤƒ tinere au fost reศ›inute sub acuzaศ›ia cฤƒ au tรขlhฤƒrit mai mulศ›i bฤƒrbaศ›i cฤƒrora le promiseserฤƒ servicii sexuale

Douฤƒ tinere din judeศ›ul Braศ™ov, รฎn vรขrstฤƒ de 23 ศ™i 21 de ani, au fost reศ›inute de poliศ›iศ™ti sub acuzaศ›ia de tรขlhฤƒrie, dupฤƒ ce...

Cum sฤƒ รฎศ›i gฤƒseศ™ti internshipul ideal: mai multe oportunitฤƒศ›i decรขt crezi ศ™i unde sฤƒ le cauศ›i

Gฤƒsirea unui internship care sฤƒ รฎศ›i ofere un start solid รฎn carierฤƒ poate fi dificilฤƒ, dar opศ›iunile sunt numeroase dacฤƒ te informezi corect ศ™i...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ