14.6 C
București
miercuri, 16 octombrie 2024
AcasăLifestyleP Diddy cere să fie făcute publice numele presupuselor victime

P Diddy cere să fie făcute publice numele presupuselor victime

În timp ce Sean „Diddy” Combs, cunoscut și ca P Diddy, se confruntă cu mai multe procese pentru agresiune sexuală, avocații săi doresc ca instanța să fie făcute publice numele presupuselor victime, notează The People.

P Diddy cere să fie făcute publice numele presupuselor victime

Mai multe persoane l-au dat în judecată pe Combs, 54 de ani, pentru agresiune sexuală și viol.

Aceștia au depus plângerile sub numele de John și Jane Does prin intermediul avocatului lor Tony Buzbee, care spune că reprezintă 120 de persoane care doresc să depună acuzații similare împotriva fondatorului Bad Boy Records.

Marți, 15 octombrie, echipa juridică a lui Combs a depus noi documente judiciare obținute de PEOPLE, solicitând instanței să „solicite guvernului să identifice presupusele victime”, astfel încât Combs „să se poată pregăti pentru proces”.

Avocații lui Combs notează că acest caz „este unic” datorită „statutului său de celebritate, averii și publicității procesului său soluționat anterior”, precum și presupuselor „scurgeri de informații de la marele juriu și declarații incendiare false” pe care le susțin că au fost făcute pe parcursul bătăliei juridice.

Săptămâna trecută, avocații săi au acuzat guvernul că a divulgat dovezi, inclusiv imaginile de supraveghere din 2016 în care Combs o agresa fizic pe prietena sa de atunci, Cassie Ventura, 38 de ani, pentru a-i păta imaginea.

P. Diddy, cunoscut și sub numele său real Sean Combs, este un mogul al industriei muzicale, rapper, producător, actor și antreprenor american. Este una dintre cele mai influente figuri din industria hip-hop și muzică pop, având un impact major asupra culturii populare de-a lungul a trei decenii.

Diddy și-a început cariera la începutul anilor 1990 ca asistent în cadrul casei de discuri Uptown Records, înainte de a fonda propria sa casă de discuri, Bad Boy Records, în 1993.

Acolo a descoperit și promovat artiști care au devenit ulterior legende ale hip-hop-ului, cum ar fi The Notorious B.I.G. (Biggie Smalls), Faith Evans și grupul 112.

P. Diddy a fost nu doar un manager de succes, ci și un producător de top, fiind responsabil pentru sunetul specific al hiturilor anilor ’90, care combinau influențele soul, R&B și rap.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ucraina solicită invitația de aderare la NATO înainte de finalul mandatului lui Joe Biden

Ucraina face apel la NATO pentru a primi invitația de aderare înainte de încheierea mandatului președintelui american Joe Biden, considerând că acest pas ar...

România învinge Lituania cu 2-1 și are 4 victorii din 4 meciuri în Liga Națiunilor

Naţionala de fotbal a României a învins greu echipa Lituaniei, cu scorul de 2-1 (1-1), marţi seara, pe Stadionul Dariaus ir Gireno din Kaunas,...

Femeie exploatată sexual în Anglia. Proxenetul a câștigat o adevărată avere

Polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Gorj, efectuează trei percheziții, în municipiile Târgu...
Ultima oră
Pe aceeași temă