21 C
București
marți, 15 octombrie 2024
AcasăSocialEvenimentWizz Air suspendă până în 2025 zborurile spre şi dinspre Tel Aviv

Wizz Air suspendă până în 2025 zborurile spre şi dinspre Tel Aviv

Wizz Air a anunțat suspendarea zborurilor spre și dinspre Tel Aviv până pe 14 ianuarie 2025, ca urmare a situației actuale din regiune.

Această decizie reflectă preocupările legate de siguranța pasagerilor și a personalului în contextul tensiunilor și conflictelor recente din zonă. Compania a subliniat că va informa pasagerii afectați despre opțiunile de reprogramare sau rambursare a biletelor.

Wizz Air suspendă până în 2025 zborurile spre şi dinspre Tel Aviv

„Ca urmare a situaţiei actuale din regiune, Wizz Air va suspenda temporar zborurile spre şi dinspre Tel Aviv până în data de 14 ianuarie 2025, inclusiv. Wizz Air regretă inconvenienţele cauzate clienţilor în urma acestor circumstanţe extraordinare, aflate în afara controlului companiei aeriene, şi oferă pasagerilor afectaţi posibilitatea rambursării complete în credite WIZZ sau în forma originală de plată, precum şi opţiuni gratuite de reprogramare a zborului”, se arată în comunicat.

Wizz Air este una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, având sediul central în Ungaria. Fondată în 2003 de către un grup de antreprenori, inclusiv de József Váradi, compania a început să opereze zboruri în 2004, cu scopul de a oferi opțiuni de călătorie accesibile și convenabile pentru pasageri din întreaga Europă.

De-a lungul anilor, Wizz Air a crescut rapid, extinzându-și rețeaua de rute și flota de aeronave. La început, compania a avut un număr limitat de zboruri, dar în prezent oferă rute spre peste 150 de destinații din 44 de țări. Având o flotă modernă, compusă în principal din aeronave Airbus A320 și A321, Wizz Air se concentrează pe eficiență operațională și pe costuri reduse, ceea ce îi permite să ofere tarife competitive.

Wizz Air folosește un model de afaceri low-cost, ceea ce înseamnă că prețul biletului de avion este de obicei scăzut, dar pasagerii pot fi supuși unor taxe suplimentare pentru servicii opționale, cum ar fi bagajele de cală, alegerea locului sau mesele la bord. Această strategie a atras un număr mare de pasageri care caută oferte avantajoase pentru călătorii, în special pentru escapadele de weekend și vacanțele europene.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Economia României ar putea atinge 700 de miliarde de euro în următorul deceniu, conform unui raport ING

Economia României are potențialul de a se dubla în următorii zece ani, cu o creștere anuală medie a PIB-ului de 3,0 – 3,5%, ceea...

Vlad Gheorghe: Decizie fără precedent – voturile de la alegerile europarlamentare trebuie renumărate!

Vlad Gheorghe, un politician român și fost candidat independent la alegerile pentru Parlamentul European, a susținut într-o postare pe Facebook că recursul său împotriva...

Caz confirmat de meningită meningococică într-o școală din România. „Această boală poate ucide un om în 48 de ore“

Un caz de meningită meningococică a fost înregistrat într-o şcoală din judeţul Ilfov, potrivit preşedintelui Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti - Ilfov, Sandra Alexiu. Aceasta...
Ultima oră
Pe aceeași temă