17 C
București
marți, 15 octombrie 2024
AcasăSocialEvenimentTânără de 15 ani găsită decedată în locuință, după o provocare primită...

Tânără de 15 ani găsită decedată în locuință, după o provocare primită pe platforma TikTok

O tânără de 15 ani din comuna Dor Mărunt, județul Călărași, a fost găsită fără viață în propria locuință, după ce ar fi încercat să realizeze o provocare de pe platforma TikTok.

Corpul neînsuflețit a fost descoperit de două prietene și tatăl uneia dintre ele. Circumstanțele tragediei sugerează că aceasta ar fi fost implicată într-o provocare virală de pe rețeaua socială, care implică riscuri pentru viață. Poliția investighează cazul pentru a clarifica toate aspectele acestei situații tragice.

Poliția suspectează că tânăra de 15 ani din comuna Dor Mărunt, județul Călărași, s-a sinucis, fiind singură acasă în momentul tragediei. Anchetatorii au descoperit că adolescenta, care era posibil victimă a bullying-ului, ar fi vorbit anterior despre sinucidere cu prietenii ei. În plus, există suspiciunea că aceasta ar fi acceptat să participe la o provocare periculoasă de pe TikTok, ceea ce ar putea explica circumstanțele morții sale.

Conform unor surse din anchetă, fata și-ar fi blocat respirația într-un mod extrem, folosindu-se de piciorul patului și de o pereche de șosete. Tinerii care au găsit-o au sunat imediat la 112. Eforturile de resuscitare ale echipajelor medicale sosite la fața locului nu au reușit să o salveze, iar decesul a fost declarat după o oră de încercări.

Se mai menționează că adolescenta ar fi fost nepoata primarului din Dor Mărunt. Poliția continuă să investigheze toate detaliile pentru a determina dacă provocarea de pe TikTok a fost un factor direct în acest gest tragic.

Alin Ion
Alin Ion
Alin este un jurnalist din Târgu Jiu cu o vastă experiență în domeniul presei scrise și audiovizuale. Absolvent al Colegiului Național "Spiru Haret" din Târgu Jiu și licențiat al Facultății de Filosofie-Jurnalism. Alin și-a început cariera ca reporter la „Ora Gorjului" în 1998. A deținut poziții de redactor-șef la publicații precum „Informația Gorjului" și "Gazeta de Sud", redacția Tg. Jiu, posturile Gorj Tv și Radio Târgu Jiu, șef de redacție Tg. Jiu la Adevărul de Seară și a colaborat ca corespondent pentru publicații importante, inclusiv "Evenimentul Zilei" și "Adevărul", unde a publicat mii de articole. De asemenea, a fost realizator de emisiuni radio și TV, și a primit numeroase distincții, inclusiv premiul „Cel mai bun jurnalist" în cadrul Galei Premiilor Antena 1 Târgu Jiu. În prezent, Alin este redactor la Gorj Online și realizator de emisiuni la Radio Accent și Accent TV.
Cele mai citite

Manchester United a întrerupt colaborarea cu Sir Alex Ferguson după 40 de ani!

Sir Alex Ferguson, figura iconică a clubului Manchester United, a fost recent informat că colaborarea sa cu echipa în rolul de ambasador va fi...

Manchester United a întrerupt colaborarea cu Sir Alex Ferguson după 40 de ani!

Sir Alex Ferguson, figura iconică a clubului Manchester United, a fost recent informat că colaborarea sa cu echipa în rolul de ambasador va fi...

Out cu Dinamo? Ngezana poate rata și Derby de România! Ce soluții are FCSB

Fundașul central al FCSB, Siyabonga Ngezana, ar putea rata Derby-ul de România împotriva lui Dinamo din cauza unei răceli puternice, care i-a afectat recuperarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă