23.4 C
București
luni, 14 octombrie 2024
AcasăSocialDamen Shipyards Mangalia semnează noi contracte de reparații navale și livrează structuri...

Damen Shipyards Mangalia semnează noi contracte de reparații navale și livrează structuri pentru proiectul Neptun Deep

Damen Shipyards Mangalia (DSMa) a anunțat semnarea unui nou contract de reparații navale pentru tankerul de țiței „M/T Nusa Merdeka”, alături de livrarea primelor două structuri CAN (Conductor Anchor Nodes) destinate proiectului Neptun Deep din Marea Neagră.

Aceste realizări vin după contractarea recentă a altor două proiecte de reparații pentru navele „M/T Tahiti” și „M/T Hadal Sally”.

Directorul general al Damen Mangalia, Sofien Lamiri, a subliniat importanța acestor contracte pentru menținerea continuității operaționale și reputației internaționale a șantierului, afirmând că gestionarea simultană a celor trei nave demonstrează capacitatea echipei de a lucra eficient la proiecte mari, respectând standardele de calitate și termenele stricte.

Șantierul continuă, de asemenea, negocierile pentru contracte majore ce pot asigura stabilitatea financiară pe termen lung.

Pe lângă reparațiile navale, DSM a a livrat cu succes două structuri CAN.

Acestea sunt parte a unui contract pentru construirea a patru astfel de structuri destinate proiectului Neptun Deep.

Acestea vor susține fundațiile puțurilor de foraj submarin, iar ultimele două structuri vor fi livrate la sfârșitul lunii octombrie.

În ciuda acestor realizări, Damen Shipyards Mangalia se confruntă cu insolvența, după ce compania olandeză a solicitat deschiderea procedurii la Tribunalul Constanța pe 19 iunie 2024. Damen Mangalia a fost preluat în 2018 de la coreenii de la Daewoo, Ministerul Economiei deținând în prezent 51% din acțiuni.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite

SURPRIZE, SURPRIZE!

Noile mișcări de pe scena politică, și mă refer în principal la stoparea Dianei Șoșoacă din cursa ei pentru Cotroceni, dau semnalul a...

Cum te poate ajuta un RMN să identifici problemele ascunse ale coloanei vertebrale

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...

Cum să creezi un colț zen în grădina ta cu ajutorul arbuștilor ornamentali japonezi?

Transformarea grădinii tale într-un spațiu de liniște și reflecție este mai ușoară decât ai putea crede, mai ales dacă te inspiri din frumusețea...
Ultima oră
Pe aceeași temă