26.8 C
București
joi, 10 octombrie 2024
AcasăInternaționalSchimb de focuri în apropierea unui obiectiv israelian din orașul Gothenburg, Suedia

Schimb de focuri în apropierea unui obiectiv israelian din orașul Gothenburg, Suedia

Poliția suedeză a declarat că investighează un schimb de focuri în apropierea unui obiectiv israelian din orașul Gothenburg, despre care presa spune că este o unitate a firmei israeliene de electronice de apărare Elbit Systems, scrie Reuters.

Schimb de focuri în apropierea unui obiectiv israelian din orașul Gothenburg, Suedia

Poliția a declarat că a reținut un tânăr suspect la locul faptei și a lansat o anchetă privind o presupusă tentativă de omor și o infracțiune gravă legată de arme.

Ei nu au identificat compania, dar directorul general al Elbit Systems Suedia, Tobias Wennberg, a declarat pentru Reuters că a avut loc un incident grav în afara sediului său, adăugând că nimeni nu a fost rănit în incident.

„Elbit Systems Suedia nu are de altfel cunoștință de incident. Operațiunile noastre continuă ca de obicei”, a transmis acesta.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că există un singur suspect până în prezent și că anchetatorii nu au cunoștință de amenințări concrete împotriva altor obiective israeliene în orașul de pe coasta de vest a Suediei.

Suspectul are sub 15 ani, au raportat televiziunea publică SVT și alte presa suedeză, fără a-și identifica sursele.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Porțile terestre ale Schengen, analizate în Consiliul JAI. România și Bulgaria scoase la lecție

Președinția JAI va prezenta situația actuală a aplicării integrale a cerințelor Schengen pentru Bulgaria și România Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne (JAI) al Uniunii Europene...

Cum și de ce apare anxietatea în rândul tinerilor

Anxietatea este una dintre cele mai frecvente probleme de sănătate mintală, care nu afectează doar adulții, ci și tinerii. Studiile recente au evidențiat că...

Menținerea igienei și curățeniei interioare cu Sanito.ro

Într-o lume în care igiena și curățenia sunt esențiale, alegerea covorului potrivit poate face diferența între un mediu curat și unul predispus la murdărie...
Ultima oră
Pe aceeași temă