22.8 C
București
marți, 8 octombrie 2024
AcasăSocialEvenimentJustin Timbarlake, prezent la Electric Castle 2025?

Justin Timbarlake, prezent la Electric Castle 2025?

Justin Timberlake ar putea susține un concert în România, la Cluj, în cadrul festivalului Electric Castle din 2025.

@feresteanu Yes #justintimberlake in #romania🇷🇴 ♬ sunet original – Feresteanu

Justin Timbarlake, prezent la Electric Castle 2025?

Anunțul a fost vehiculat de un DJ de la Pro FM pe TikTok, care a menționat că informația oficială ar putea fi dezvăluită mâine, pe Pro TV.

Între timp, orașele Cluj și București sunt deja decorate cu afișe care conțin versuri din celebrele sale melodii, amplificând entuziasmul fanilor.

Deși sezonul festivalurilor de vară s-a încheiat, organizatorii au început să facă pregătirile pentru lineup-urile din vara anului 2025. Justin Timberlake este pe radarul fanilor, care speculează intens despre posibila sa venire în România, starea de euforie generată de aceste zvonuri fiind palpabilă pe rețelele sociale.

Cu bannerele și afișele care apar în întreaga regiune, se pare că fanii sunt pe cale să aibă parte de o experiență muzicală de neuitat. Rămâne de văzut dacă anunțul oficial va confirma speculațiile și va aduce în cele din urmă celebrul artist pe scena Electric Castle.

Justin Timberlake este un artist versatil, cunoscut pentru cariera sa de succes în muzică, actorie și producție. Născut pe 31 ianuarie 1981, în Memphis, Tennessee, Timberlake a devenit faimos inițial ca membru al trupei *NSYNC, una dintre cele mai populare formații pop din anii ’90 și începutul anilor 2000.

Cu melodii precum „Bye Bye Bye” și „It’s Gonna Be Me,” trupa a vândut milioane de albume și a câștigat numeroase premii, inclusiv premii Grammy.

După destrămarea *NSYNC, Timberlake și-a lansat cariera solo, debutând cu albumul „Justified” în 2002. Acest album a fost bine primit atât de critici, cât și de public, incluzând hituri precum „Cry Me a River” și „Rock Your Body.”

Timberlake a fost apreciat pentru abilitatea sa de a combina elemente de pop, R&B și soul, aducând un suflu nou în muzica contemporană.

Pe parcursul carierei sale, Justin Timberlake a lansat mai multe albume de succes, inclusiv „FutureSex/LoveSounds” (2006), care a inclus hituri precum „SexyBack” și „My Love.”

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Diana Iovanovici-Șoșoacă s-a plâns PE că CCR i-a respins candidatura la prezidențiale

Eurodeputata Diana Iovanovici-Şoşoacă s-a plâns luni seară în Parlamentul European, la procedura discursurilor de un minut, după ce Curtea Constituţională a României i-a respins...

„Totul indică faptul că nu se simte bine!” Verdictul unui neurochirurg în cazul Michael Schumacher!

Un neurochirurg renumit demontează speculațiile privind prezența lui Michael Schumacher la nunta fiicei sale. Recent, mai multe publicații internaționale au relatat că fostul campion de...

Debut pe plus la BVB, cea mai mare creștere din septembrie anul trecut

Titlurile BRD, Transelectrica și Antibiotice Iași, în topul tranzacțiilor Toţi indicii locali au început săptămâna pe plus. Indicii care includ fostele SIF-uri şi Fondul Proprietatea,...
Ultima oră
Pe aceeași temă