22.8 C
București
marți, 8 octombrie 2024
AcasăSportFotbalReal Madrid, mesaj după ce Andres Iniesta și-a anunțat retragerea

Real Madrid, mesaj după ce Andres Iniesta și-a anunțat retragerea

Andres Iniesta, celebrul mijlocaș al Barcelonei, a anunțat că se retrage din fotbal la vârsta de 40 de ani, decizie care a generat reacții emoționante în lumea sportului.

Real Madrid, mesaj după ce Andres Iniesta și-a anunțat retragerea

Printre cei care i-au adus omagii se numără și Leo Messi, fostul său coechipier la Barcelona, care i-a transmis mesaje de apreciere pentru contribuția sa în fotbal.

Chiar și oficialii lui Real Madrid, echipa rivală cu care Iniesta a avut numeroase confruntări memorabile de-a lungul carierei, au realizat un mesaj special în cinstea lui.

Aceștia și-au exprimat admirația pentru talentul și realizările lui Iniesta, recunoscând impactul pe care l-a avut asupra fotbalului și dedicarea sa față de sport.

„După anunțul lui Andres Iniesta cu privire la retragerea sa din fotbalul profesionist, clubul Real Madrid, președintele și Consiliul său de Administrație doresc să își arate recunoașterea, admirația și afecțiunea pentru una dintre marile legende ale fotbalului spaniol și mondial.

Andres Iniesta a contribuit prin evoluțiile și valorile sale la înfrumusețarea acestui sport, dincolo de numeroasele titluri obținute de-a lungul carierei sale. Golul său emblematic din finala Cupei Mondiale din Africa de Sud în 2010 va rămâne pentru totdeauna în memoria tuturor fanilor spanioli.

Real Madrid îi urează lui și întregii sale familii mult noroc în această nouă etapă a vieții sale”, a fost mesajul transmis de Real Madrid.

Andres Iniesta este unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria fotbalului, cunoscut pentru tehnica sa desăvârșită, viziunea de joc și abilitățile de pasare.

Născut pe 11 mai 1984, în Fuentealbilla, Spania, Iniesta a început să joace fotbal la o vârstă fragedă și a fost recrutat de FC Barcelona la doar 12 ani, unde a început un parcurs impresionant care avea să-i definească cariera.

Iniesta a debutat în echipa mare a Barcelonei în 2002 și, de-a lungul anilor, a devenit o piesă de bază în echipa catalană. Cu stilul său de joc elegant, Iniesta a contribuit la succesul echipei, câștigând numeroase titluri.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

VIDEO Deputata PSD Laura Vicol și-a depus demisia din funcția de președinte al Comisiei Juridice a Camerei Deputaților în urma unei anchete de presă

Deputata PSD Laura Vicol și-a depus demisia din funcția de președinte al Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, marți, motivând în documentul oficial „jocuri nedrepte”....

Gigi Becali a declarat că-l așteaptă pe Nicolae Stanciu la FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat public că îl așteaptă pe Nicolae Stanciu să revină la echipă din iarnă, după ce internaționalul român și-a...

„Totul indică faptul că nu se simte bine!” Verdictul unui neurochirurg în cazul Michael Schumacher!

Un neurochirurg renumit demontează speculațiile privind prezența lui Michael Schumacher la nunta fiicei sale. Recent, mai multe publicații internaționale au relatat că fostul campion de...
Ultima oră
Pe aceeași temă